Bijna driekwart van de Nederlandse bevolking heeft een smartphone. Het valt ook niet te ontkennen dat veel mensen (lichtelijk) verslaafd zijn aan hun mobieltje. De hoogste tijd om de drie slimste gadgets op een rij te zetten die je smartphone nog ‘smarter’ maken.

1. 3-in-1 fotolens

Ik maak bijna elke dag wel foto’s met mijn smartphone en heb dan ook een hele lijst met applicaties voor het bewerken van mijn foto’s. Deze handige 3-in-1 fotolens is dan ook mijn persoonlijke favoriet. Je kunt de lens heel gemakkelijk aan je iPhone vastmaken en op deze manier fisheye-marcolens en wide-angle foto’s maken. Het leuke is dat je deze gadget gewoon kunt combineren met je foto applicaties, waardoor je gemakkelijk tot het beste resultaat komt. Dus strike a pose en klik klik klik!

2. Waterdichte hoesjes

Onze mobiel gaat bijna 24/7 overal met ons mee naar toe, zo ook door weer en wind. Dit betekent dus door regen, hagel en soms sneeuw. Heel vervelend als je buiten gebruik wil blijven maken van je smartphone. Want als je mobieltje ergens niet goed tegen kan, dan is het natuurlijk wel vocht. Gelukkig kunnen we met deze waterdichte hoes onze smartphone optimaal beschermen. Door het speciale perspex materiaal hoesje kun je je touchscreen gewoon blijven gebruiken. Natuurlijk ook ideaal in de zomer met alle stranduitjes, boottochtjes en zwembadbezoekjes. Met deze hoes kun je zelfs onder water nog leuke foto’s en video’s maken!

3. Gamepad

Gamers met een Android smartphone opgelet! Dit is de perfecte musthave om je games nog beter te kunnen spelen, namelijk een Samsung gamepad. Ook zo’n hekel aan dat gepriegel met die kleine pijltjestoetsen op je touchscreen? Deze gamepad transformeert je Samsung in een echte mobiele console, waardoor het een stuk makkelijker wordt om je spelletjes te spelen. Met de comfortabele knoppen wordt het nog een stuk leuker om je spel te spelen. Kleine waarschuwing: het werkt erg verslavend!

Leave your vote