Er zijn maar weinig mensen zonder een smartphone in deze tijd. Samsung en Apple zijn de meest voorkomende merken van telefoons. Ben jij op zoek naar iets om je iPhone mee op te fleuren? Lees dan snel verder want ik heb voor jou de top vijf leukste accessoires voor iPhone liefhebbers.

Zelf ben ik ook in het bezit van een iPhone sinds de zomer. Ik wilde deze telefoon al een lange tijd, maar niet alleen met de reden dat het een fijne telefoon is maar ook vanwege de supergave hoesjes die ze verkopen en alle leuke gadgets.

5. Draadloze speaker

Deze draadloze speaker is perfect voor als je een (klein) feestje geeft en muziek wilt draaien. Het fijne is dat je geen last hebt van snoertjes die in elkaar vast zitten of draden die door het hele huis lopen. Zo neem je hem overal makkelijk mee naartoe!

4. iPhone case

Hoe gaaf is deze iPhone case vol met spikes. Misschien een beetje pijnlijk tijdens het vasthouden maar zo weet je wel zeker dat iedereen van je telefoon afblijft!

3. Power Tap

Wil jij geld besparen door zuiniger met de energie te zijn? Deze power tap helpt jou met besparen! Is je telefoon helemaal opgeladen? Draai de kraan dicht. In de powertap zit een USB poort zodat je elke telefoon erin kan opladen! Ook handig voor Samsung gebruikers dus.

2. Selfiestick

Je ziet ze steeds vaker: de selfiestick. Eigenlijk niet meer dan je telefoon op een stok bevestigen om een foto te maken met meerdere mensen of bijvoorbeeld met een duidelijkere achtergrond denk aan de Eiffeltoren, Colosseum of Big Ben. Sinds kort heb ik er zelf ook eentje. Een hele toffe gadget!

1. Zelf ontwerpen

Over de nummer één hoefde ik niet lang na te denken. Je hoort het steeds vaker: ‘Waar heb je dat hoesje gekocht?’ ‘Ik heb hem zelf ontworpen!’ Met je eigen foto, favoriete quote maak jij je eigen unieke hoesje.

Leave your vote