Ben jij wel eens op een babyshower geweest? Als er iemand zwanger is, dan wordt er vaak een babyshower gegeven.. Eigenlijk is het een klein feestje met cadeaus voor de nog ongeboren baby en mama! Zelf ben ik gek op babyshowers; leuk daarom dat ik pas ook uitgenodigd was op de babyshower van Miriam! Ben jij benieuwd wat ze cadeau kreeg?

Mama Baas Pakket

Ken jij Mama Baas? Alleen de naam al is geweldig! Ze hebben hele leuke boeken, zoals Mijn Baby – Foto Plak Invulboek en Het Grote Diploma boek. Hiermee kun je jouw kleintje zelf een diploma geven wanneer hij/ zij het verdiend. Met momenten zoals ;ik kan mijn jas aandoen, ik kan mijn neus snuiten, ik kan mijn naam schrijven, ik kan alleen fietsen… Maar ook mama’s en papa’s verdienen een pluim: mama is de allerliefste, papa is de coolste. Heerlijk om cadeau te krijgen, toch?

Babykleertjes van Zeeman

Gek ben ik op de Zeeman! Als ik die kleertjes zie; zo leuk! Ik zag dat ze weer een hele leuke serie van Mickey Mouse hebben, jammer dat die van mij er veel te groot voor zijn! Dan moet ik ze maar cadeau geven; en dat is gelukkig ook geen probleem hihi. De Zeeman komt een paar keer per jaar met een nieuwe collectie aan babykleding. Binnenkort komt er een nieuwe serie uit met monochrome kleding. Wit met zwarte opdrukken, lieve teksten op rompertjes, en printjes op mutsjes en zachte broeken. Zelfs als je geen babywensen meer hebt gaan je eierstokken hier van rammelen. Dit moet je hebben!

Paw Patrol knuffel

Voor de oudere kinderen, of als de baby ouder is. Is Paw Patrol een absolute hit. Bijvoorbeeld de handige set met lighthouse met autootjes, want niet alleen jongens houden van auto’s.

Duplo setje

Als leeftijdsadvies staat misschien vanaf 1,5 op de Duplo dozen, maar je kunt er natuurlijk best eentje eerder geven! Totdat de kleine met het setje kan spelen staat het heel leuk op de babykamer of misschien is er wel een grote broer of zus die er tot die tijd mee kan spelen!

Kraamkadodoos

Een verrassingspakket is altijd leuk om te krijgen; dus ook bij een babyshower! Je kunt de kraamkadodoos helemaal zelf samenstellen; je kiest jouw budget, het thema en of het voor een jongen, meisje of onbekend, indien je niet weet dat het geslacht is. Als je de smaak van de ontvanger niet zo goed kent, dan is het handig om iemand hiermee te verrassen; omdat er altijd wel wat leuks bij zit. Ideaal om cadeau te geven bijvoorbeeld met collega’s.

Cadeaus die er onder andere inzitten zijn Milestone cards, verzorgingsproducten van Naïf, speelgoed van Eef Lillemor,  knuffel van Happy Horse en chocola van Tony Chocolony! I

Mama Baas Weekplanner

De Mama Baas Weekplanner geeft een helder overzicht van wat ieder lid van het gezin op de agenda heeft staan die week. Bovendien kun je de planner helemaal personaliseren met het grappig geïllustreerde stickervel. En met nuttige tips als ‘hoe leg je het begrip tijd uit aan een driejarige’ of ‘eerste hulp bij organisatie’ heb je absoluut alles onder controle!

Oreo bijtring

Oreo; ik ben gek op Oreo! En je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen, zullen sommige mensen gedacht hebben hihi. Deze Oreo is wel heel bijzonder, en wel voor de kleine baby’s die bijvoorbeeld last hebben van doorkomende tandjes. Deze zijn er heerlijk om op te sabbelen, het is namelijk een bijtring van Je Suis Baby.

XXL Swaddle

Om eerlijk te zijn ken ik ze niet, maar toen ik hem voelde was ik om! De XXL Swaddle is ideaal voor naar het strand, zwembad of wat dan ook. Ze drogen snel op, nemen veel vocht op, zijn lekker zacht en ook lekker licht en nemen weinig ruimte in. Dit is dan ook zeer geschikt als kraamcadeau, al wil je hem vast liever zelf houden!

Mooie haarspeldjes

Ken je de webshop Miep-Ie al? Hier hebben ze haarspulletjes voor kleine en grote meisjes! Van stoere haarspeldjes tot en met een lieve haarband. Zeker weten dat het heel schattig bij de kleine meid zal staan; of bij haar grote zus!

Babyplakboek

Een babyplakboek is dan een absolute musthave voor de aanstaande moeder, daarin kunnen alle bijzondere momenten voor eeuwig bewaard worden. In dit plakboek is er al wat voorwerk gedaan, want de baby vraagt al genoeg aandacht. Handig!

Hulaaloop cadeaubon

Hulaaloop is een uurzaam initiatief waarbij je babykleertjes krijgt toegestuurd, en zodra ze niet meer passen je ze terug kan sturen en je een nieuwe set ontvangt. Zo heb je altijd kleding in de maat van de baby en de smaak van de mama. Speciaal bij het cadeaupakket is een huisje met de naam erop van de baby. Het abonnement loopt twee maanden met 1 wisselmoment. Geweldig toch? Leuk om cadeau te geven!

Relax Mama kwartetspel

Relax Mama ken je vast wel; en er is nu ook een kwartetspel uit! Als moeder denk je soms dat jij de enige bent met eten in je haar, een geheugen als een zeef en een tablet als oppas. Wees gerust, je bent niet alleen! Het Relax Mama kwartetspel is een grappig kwartetspel; leuk om even te doen met andere moeders.

En de babyshower

Ben je benieuwd hoe de babyshower verder was? Dat lees je hier!

Image Credits: Marstyle.

Leave your vote