Het is altijd een feestje om naar The Body Shop te gaan. Zodra je de winkel binnenstapt komt je een heerlijke geur tegemoet en het is er zeer kleurrijk, want de verpakkingen hebben allemaal een andere kleur. Je vindt hier dus altijd wel een leuk cadeautje voor een vriend, vriendin, je moeder of collega.

5 beauty producten

1. Maskertje

Voor je vriendin koop je hier een heerlijk honey & oat masker. Het is een scrubmasker wat diep reinigt en verzorgt. Haar huid voelt daarna heerlijk zacht en schoon.

2. Stoer en fris

Voor je vriend kan je ook goed slagen bij The Body Shop. Een heerlijke geur of aftershavebalm met frisse en stoere geuren. Koop bijvoorbeeld de white musk sport eau de toilette for men aftershave balm of de Kistna eau de toilette. Wat zal hij weer lekker ruiken.

3. Zachte huid

Na veel zon kan je huid behoorlijk uitdrogen. Daarom koop je bij The Body Shop een body butter voor je huid in een zoete, frisse of exotische geur. Wat dacht je van bijvoorbeeld de Satsuma body butter die een frisse citrusgeur heeft of de Aloe body butter die een vochtinbrengende functie heeft. Er zijn nog veel meer lekkere body butters verkrijgbaar dus ga snel naar de website om ze te bekijken en kopen.

4. Glanzend haar

Je haar heeft naast een shampoo en conditioner ook extra verzorging nodig. Deze hair butter zorgt ervoor dat je haar minder klit en vocht helpt vast te houden. Je haar ziet er na gebruik weer glanzend en zijdezacht uit.

5. Mee op reis

Tijdens je vakantie kan je je favoriete producten natuurlijk niet missen daarom zijn er gelukkig miniverpakkingen verkrijgbaar. Van body butter tot shampoo en zelfs een mini peppermint cooling foot lotion om te gebruiken als je een lange dag hebt gewandeld en wel een opfrisser voor je voeten kunt gebruiken.

Leave your vote