Een cadeau krijgen is altijd leuk en stiekem vind ik een cadeautje per post krijgen nóg leuker. Helemaal als het in een vrolijke doos van Greetz zit! Je begrijpt dat ik een grote grijns op mijn gezicht had, toen er twee weken geleden een mooie doos werd bezorgd! Lees je mee?

Cadeau per post

De afgelopen jaren hadden we wel vaker een geweldige doos van Greetz hier voor de deur. De eerste keer was een grote teleurstelling; het pakket bleek voor de buren te zijn! De postbode vroeg alleen of wij het wilden aannemen. Nou euh… als het moet 😉

Gelukkig was er niet veel later wel een doos voor ons; ook zo’n mooie grote doos. Zo’n spannend moment; want wat zou er in zitten? Geweldig toch, dat gezicht van Alec!

Verrassing

Dat had ik dit keer ook, wat zou er in zitten. Inmiddels is het trouwens een hele nieuwe doos, een witte die mooi bedrukt is.Als ik goed naar de teksten had gekeken had ik gelijk geweten wat er in zat, maar dat deed ik blijkbaar niet. Ik besloot mijn nieuwsgierigheid te bedwingen en het pakketje mee naar huis te nemen. Die jongens zouden ook wel nieuwsgierig zijn!

En zie het filmpje, nieuwsgierig waren ze zeker!

De inhoud

Zoals je op het filmpje kunt zien; er zat een hele mooie bos bloemen in! Gekregen van Greetz, ter ere van onze samenwerking. We gaan de komende tijd namelijk een hoop mooie dingen doen; zo gaan wij jullie nog heel veel vertellen over de bloemen die Greetz heeft, echte bloemen cadeau.
Nog even terugkomend op de bloemen; zoals je in het filmpje kon zien zijn de bloemen echt heel mooi verpakt. Ze zitten goed stevig verpakt in een mooie doos, waar bovenop een mooie kaart zat. De bloemen zaten in een plastic vaas, zodat ze tijdens de reis voldoende water hadden. Mooi en netjes verpakt; super gewoon.

Bedankt voor die bloemen

De paus zei het zo grappig; ‘Bedankt voor die bloemen!’. Maar écht Greetz, bedankt voor die bloemen, ze zijn echt supermooi. En het gebaar is misschien nog wel mooier! Een onverwachte verrassing per post, totaal onverwachts. Superleuk; iedereen zou iemand zo moeten verrassen! Dat kan natuurlijk omdat je iemand wilt feliciteren met zijn/ haar verjaardag, nieuwe baan of nieuw huis, maar vooral ook om iemand te bedanken of beterschap te wensen!

Zelf besloot ik om ook gelijk iemand anders blij te maken, met dezelfde bloemen. Niet omdat ik deze niet mooi vond, maar omdat wij net op het punt stonden om op vakantie te gaan. Daarom gaf ik ze aan mijn moeder, die er ook heel erg blij mee was. Wat staan ze mooi, vind je niet?

Oh en heel goed nieuws; tot 16 november 2015 worden je bloemen gratis verstuurd met de code ‘bloemen’! Profiteren dus!

bloemen-greetz

Leave your vote