Uit eten gaan; wij zijn er allemaal dol op. Meestal heb je wat te vieren maar tegenwoordig gaan wij steeds vaker zomaar uit eten. Het is een echte verwennerij want wij hoeven niet te koken en de afwas wordt gedaan. En meestal eet je gerechten die je thuis niet klaarmaakt. Op kadopagina.nl kun je ook hele leuke restaurants boeken maar dat zijn niet de standaard restaurants maar ze hebben allemaal iets bijzonders. Ik heb er een paar voor jullie uitgelicht.

In de hoogte

Je moet geen hoogtevrees hebben als je hier gaat eten. Heb je op een zondag niets te doen ga dan brunchen op de Euromast op 100 meter hoogte. Met een prachtig uitzicht over Rotterdam geniet je van lekkere broodjes, diverse soorten beleg en onbeperkt koffie en thee. En als je klaar bent met eten kun je de Euromast verder nog bekijken, want er zit gratis entree bij dit arrangement in.

Op de Amsterdamse grachten

Tijdens een rondvaart door Amsterdam krijg je een heerlijk diner voorgeschoteld. Ondertussen geniet je van de mooie grachtenpanden en de bijzondere plekjes die Amsterdam kent. De rondvaart duurt 2 uur en je krijgt 4 gangen dus je gaat met een goed gevulde buik deze boot weer af.

Show en eten

Bij dit diner hoef je je niet te vervelen, want er gebeurt van alles om je heen. Zang, dans, cabaret en humor; je komt ogen tekort tijdens dit viergangendiner.  Er zijn verschillende thema’s waarbij je kunt kiezen uit Paris to Vegas geïnspireerd op Moulin Rouge, Hou van Holland met veel Nederlandstalige meezinghits of Vivencia een prachtig showballet met meer dan 150 verschillende kostuums. Welke je ook kiest je zult een topavond beleven.

Verrassingsdiner

Hou je van verrassingen en lust je alles ga dan naar Ede, want daar krijg je in een prachtig monumentaal pand een 3-gangen verrassingsdiner. Je kunt wel aangeven of je vlees of vis wilt maar wat je dan krijgt dat bepaalt de kok.

Zingende bediening

Ben je dol op pasta en hou je van muziek dan is dit restaurant erg leuk om te bezoeken. De bediening komt al zingend naar je tafel toe en zorgt voor een gezellige sfeer. Het restaurant Pasta e basta is wereldberoemd dus je moet het zeker een keer bezocht hebben.

Heb je al een keuze kunnen maken uit deze verrassende restaurants? Ik zou ze allemaal wel een keer willen bezoeken, want het is weer eens iets anders. Verras je vriend of vriendin dus eens met een verrassend avondje uit. Wedden dat het geslaagd is!

 

 

 

 

Leave your vote