Ben jij op zoek naar leuke presentjes voor een klein prijsje? Dan zit je bij Greetz goed! De meest originele en unieke budgetkado’s staan hier voor je op een rij. Heb jij binnenkort een verjaardag, huwelijk, jubileum of wil je gewoon zomaar iemand verrassen met een leuk kleinigheidje? Lees dan snel verder!

Milka chocolade bonbons

Wil jij iemand verrassen met een doos heerlijke bonbons? Dan is de Milka chocolade bonbon geschenkdoos een leuk cadeau om te geven aan bijvoorbeeld je moeder, zus of oma. Deze heerlijke bonbons zijn gevuld met Alpenmelk chocolade en Hazelnoot-nougat créme vulling. In deze leuke geschenkdoos zitten dertig chocolaatjes en zijn allen voorzien van een klassieke verpakking. Het past zelfs door de brievenbus! Een mooi geschenk voor een bijzonder persoon!

Barok kaarsjes

Een verjaardag, housewarming of op visite bij je beste vriendin? Dan is dit een super leuk kleinigheidje om mee te nemen, of om op te sturen natuurlijk! Zes prachtige barokkaarsjes in een leuke geschenkdoos. De kaarsjes zullen zo’n vier uur branden en het design blijft gewoon zichtbaar! En dit allemaal maar voor een klein prijsje van €3,95!

Van der Hoog gezichtsmaskers

Je beste vriendin verrassen met een leuk beauty geschenk? Dan zijn deze luxe gezichtmaskers een perfect geschenk. Dit pakket bestaat uit vier heerlijke geuren; Romantic roses, passionate pearl, charming chocolate en crazy cranberry. Je krijgt deze maskers in een feestelijke kadoverpakking. Hartstikke leuk om te geven en zeker om te krijgen!

Leave your vote