“Ja, waar zal ik beginnen? Sandy en ik zijn al jaren vriendinnen, goede vriendinnen. We zaten bij elkaar in de klas en daarna blijven wij contact houden. We gingen samen sporten, belden vaak en zagen elkaar soms wel 3 keer per week. Ruzie hadden we nooit; ik denk dat we allebei niet echt van ruzie houden. Daarbij was er niet echt aanleiding voor, klinkt wel makkelijk he.”

Speciaal kado

“Voor mijn 21ste verjaardag kreeg ik een kado van haar, een heel speciaal kado zelfs! Een beeld, dat symbool stond voor onze vriendschap. Met een hele lieve brief, waarin ze aangaf dat ze heel blijk was met onze vriendschap. Zo lief!! Om eerlijk te zijn vond ik het niet echt een mooi beeld, maar ik was ontroerd door de symboliek. Ze had tenslotte ook gewoon een kadobon van Bol.com kado kunnen geven. Ook leuk, maar heel wat minder persoonlijk! Natuurlijk kreeg het beeld daarom een mooi plekje in mijn huis, zodat iedereen het kon zien.”

Ruzie

“Ja, en toen kregen wij ruzie. Het ging echt nergens over; zij dacht dat ik haar negeerde en zij vond dat ik heel kortaf tegen haar deed. En daar kregen wij een behoorlijke discussie over, waarbij heel wat oude koeien uit de sloot werden gehaald. We waren bij mij thuis toen we de ruzie kregen en met ruzie ging ze weg. Ik was zo boos; uit pure woede heb ik het beeld gewoon kapot gegooid! Echt, ik weet niet wat mij bezielde; want ik had er direct spijt van! Inmiddels hebben we het weer goed gemaakt, gelukkig maar. Alleen, ik heb nog niet durven vertellen wat ik heb gedaan. Dit had ik nooit moeten doen….”

Ook jouw Cadeau Confession vertellen? Mail dan jouw verhaal tussen de 800 en 1000 woorden naar info@eenkadovoor.nl o.v.v. Cadeau Confession.

Image Credits: Pexels.

Leave your vote