Als er iemand een opkikkertje verdient, dan is het een zwangere vrouw wel. Een klein kadootje is al genoeg. Zwanger zijn is niet altijd makkelijk dus hier de leukste tips voor een klein, origineel kadootje voor een aanstaande mama!

Geluksmuntje Zwanger

Schenk dit geluksmuntje aan iemand die in verwachting is van een klein wondertje. Wens haar met dit muntje alle geluk van de wereld en laat weten dat je aan haar denkt. Je zus, vriendin, kennis of collega zal het muntje altijd bij zich dragen.

Ouders van Nu

Tijdens een relaxmomentje in bad of in bed kan mama dit tijdschrift er eens bij pakken. In Ouders van Nu leer je alles over het nieuwe leven. Ervaringen, twijfels en oplossingen van andere zwangeren en moeders. Maar ook alles over kinderziekten, veiligheid en opvoeding. Informatie waar de nieuwe ouders juist nu behoefte aan hebben.

Hot Bootz Magnetron Laarzen

Met deze stoere Hot Bootz kan ze de koude tijden aan. Doe de sloffen in de magnetron, trek ze aan en de strijd tegen de kou wordt een eitje. Een super kado voor een aanstaande mama. Het vervelende gevoel van koude voeten en de kou die vervolgens door je lichaam trekt is voorgoed verleden tijd.  Je bent verzekerd van minimaal twee uur heerlijke warme sloffen. De sloffen lopen omhoog en houden zo de kou goed buiten en via je voeten is de warmte door je hele lichaam te voelen.

Leave your vote