Al knutselend begon de kleine jij in de kleuterklas aan een asbak voor Vaderdag. “Liefe Pap, ik vin jou liev.” Jaren, en wat spellingslessen, later kwam je aan met een tekening voor de beste papa. En nu ben je als volwassene of tiener op zoek naar een Vaderdagkado voor de collectie van je paps. Laat je inspireren door Greetz: 3 cadeaus voor papa.

3 cadeaus voor papa

1. Plantenbak met flesopener

Weet jouw vader dat je in de wintermaanden hyacinten en eranthissen moet planten, zodat ze in de lente gaan bloeien? Dan is het veilig om aan te nemen dat je vader groene vingers heeft. Uren vertoeven in de tuin, daar houdt de ‘ouwe’ wel van. Om daarna met een ijskoud biertje op de bank neer te ploffen.

Na al dat harde werk verdient jouw vader dit cadeau: de plantenbak met flesopener.  Deze multifunctionele plantenbak vrolijkt niet alleen ieder buitenverblijf op – het is ook geschikt voor een balkon of terras – maar heeft ook een handige flesopener. Afkoelen in de zon is nog nooit zo makkelijk geweest.

Fijn!

  • Dit arrangement is te bestellen met jouw persoonlijke boodschap op een kaart of minikaartje naar keuze.
  • Greetz bezorgt de planten vers van de veiling.
  • 7 dagen bloeigarantie.

2. Gepersonaliseerde dranken

Een cadeau dat zeker in de smaak valt, is toch echt drank. Verras je vader nu smaakvol en persoonlijk! Een tip: ga voor de fles Duvel (750 ml). Dit speciaalbier uit België valt onder de categorie zwaar blond en wordt extra speciaal door het gepersonaliseerde etiket.

cadeausvoorpapa2

Fijn!

  • Plaats jouw favoriete foto of tekst op het etiket. Alles is aanpasbaar.
  • Maak je verrassing compleet en laat deze inpakken door de Greetz inpakservice
  • Je cadeau wordt zorgvuldig verstuurd in een luxe verzendverpakking per pakketpost.

3. Vaderdagkaarten

Als je weet dat je vader eigenlijk niet van al dat poespas houdt, jullie wonen te ver uit elkaar om op Vaderdag samen te zijn of je wilt hem blij maken met een kleinigheidje, kies dan voor een kaart. Een grappige kaart doet het bij vaders altijd goed. Maar is je papa een grote troetelbeer, geef hem dan een gepersonaliseerde kaart. Je kunt kiezen voor een Magic kaart, waarmee je zijn naam, jouw naam of een toepasselijke tekst op een bijzondere manier op de voorkant van de kaart kan plaatsen.
Fijn!
  • Supersize je Vaderdagkaart; je krijgt korting!

Leave your vote