Moederdag is weer in aantocht dus je moeder mag op deze speciale dag weer verwend worden. Op Greetz hebben ze de leukste kado’s van bloemen tot gepersonaliseerde bekers en chocolade. Omdat mijn moeder dol is op chocolade heb ik een verrassing voor haar in petto.

Keuze

Het water loopt mij al in de mond als ik de chocolade voorbij zie komen. Er zijn diverse mogelijkheden om een doos Merci chocolade te voorzien van een foto en tekst. Merci met eigen verpakking, hoe leuk is dat! Ik duik mijn computer in om een leuke foto van mijn moeder en mij op te zoeken die ik op de doos ga plaatsen. Ik heb niet heel veel foto’s waar ik samen met mijn moeder op sta, maar ik heb toch nog een leuke foto gevonden van onze vakantie samen in Mexico.

Bestellen

Ik zie dat als je vóór 22.00 uur bestelt het de volgende dag al in huis hebt. Dat is snel maar ook handig als je last minute nog een kado moet regelen.

merci1

Verpakking

Ik kies de grote Merci verpakking van 400 gram met een heleboel hartjes. En dan ga ik aan de slag door op de knop ‘Dit cadeau bewerken’ te klikken. Als eerst selecteer ik de foto die ik op de doos wil plaatsen. Mijn foto wordt geplaatst in het grote hart in het midden. Ik kon de foto helaas niet verplaatsen of verkleinen/vergroten dus ik moest het doen met wat ik had uitgezocht. Ik had liever nog wat ingezoomd op de foto. Je kunt er een lieve tekst bij zetten die aan de rechterkant van de foto wordt geplaatst.

Handig

Tussendoor kan je je ontwerp opslaan die automatisch bij je bewaarde producten in je account komt te staan zodat je eigen ontwerp niet per ongeluk verloren gaat. Ook kan je je zelfgemaakte verpakking in 2D en 3D formaat bekijken.

Echt kadootje

Greetz.nl heeft een inpakservice waarbij je uit wel 8 verschillende verpakkingen kunt kiezen zodat je kadootje nog leuker wordt. Ik kies de verpakking met het roze strikje wat echt bij Moederdag past.

merci2

Kaartje erbij

De volgende stap is het uitkiezen van een kaartje. Er zijn bijna 8.500 kaarten beschikbaar maar het zoeken wordt makkelijker als je aan de linker zijkant aangeeft wat voor gebeurtenis het betreft. Je kunt de kaart personaliseren maar ik kies voor een standaard kaart waar je uiteraard wel je eigen tekst nog in kunt zetten. Je kunt het lettertype, de kleur, de lettergrootte en de positie van de tekst zelf bepalen. Vervolgens kun je het formaat van de kaart kiezen; medium, XL of Supersize. Ik kies voor medium, omdat mijn kado al Supersize is. Nog een leuke gekleurde envelop eromheen (keuze uit 7 kleuren) en mijn kado is klaar.

Verzending

Je kunt nu kiezen of je het kado naar de ontvanger wilt sturen of naar jezelf zodat je het zelf kunt geven. Ik wil het kado zelf aan haar geven dus ik kies voor ‘Cadeau thuis ontvangen’. Omdat ik al een Greetz account heb, staan mijn gegevens al ingevuld. Ook handig om een account aan te maken, want je spaart Stampz. Je krijgt stampz bij alle bestellingen op greetz.nl. Bij een volle spaarkaart (9 stampz) krijg je bij je volgende bestelling € 2,50 korting.

merci4

Ik kies de bezorgdatum en ga naar mijn winkelmandje om de bestelling te betalen en nu is het wachten op mijn kado.

Pakketje ontvangen

Mijn pakketje wordt de volgende dag bezorgd. Ik hoef er niet voor thuis te blijven, want het past door de brievenbus. Het zit in een opvallende groene Greetz verpakking die vrolijk oogt. Als ik de doos openmaak en de klep open klap, kom ik eerst de kaart in de envelop tegen die in inkepingen vastzit met de tekst ‘Special delivery’ er boven. Dat is het natuurlijk ook! De doos chocolade zit in de door mij uitgezochte kadoverpakking met een roze Greetz strik en sticker met de tekst ‘Cadeautje voor jou’. De doos Merci chocolade ziet er prachtig uit met mijn foto en tekst. Het is helemaal geworden zoals ik had gehoopt. Wat zal mijn moeder verrast zijn.

merci5

Leave your vote