Wat is er nou leuker om iemand geheel onverwachts een cadeautje te geven met een persoonlijke boodschap? Iemand even laten weten dat je aan diegene denkt of iemand in ‘t zonnetje zetten? De chocotelegram! Chocolade letters vormen een zin, een wens of een smakelijke felicitatie. Zo worden steeds vaker vrienden, familieleden, relaties en collega’s op een speelse manier door bekenden overrompeld. Heerlijk toch?

Persoonlijke boodschap

Op chocotelegram maak je zelf een persoonlijke boodschap in chocolade. In het speciale chocolade toetsenbord kun je zelf jouw wens in chocolade vormen. Typ jouw persoonlijke boodschap in het voorbeeld en vul deze vrolijk op met speciale colour blocks.

De letters, leestekens, cijfers en symbolen zijn gemaakt van melkchocolade. De spaties worden gemaakt van witte chocolade. De colour blocks zijn blokjes chocolade die bestaan uit een wit laagje en melkchocolade met daarop een leuke afbeelding. Op deze manier kan je de chocotelegram helemaal afstemmen op de ontvanger.

Gelegenheid

Een chocotelegram is een perfect cadeau, omdat het voor alle gelegenheden kan zijn. Een verjaardag, jubileum, huwelijk of gewoon om iemand te bedanken. Het kan ingezet worden voor alle momenten. Voor de momenten Valentijnsdag, , Pasen, Sinterklaas en Kerstmis worden er zelfs speciale feest verpakkingen gemaakt.

Om het je makkelijk te maken hebben ze voor privé gelegenheden zoals bijvoorbeeld Abraham/Sarah, liefde, examens, geboorte, excuses, vader- en moederdag en beterschap voorbeeldteksten. Maar ook de zakelijke momenten zijn ze niet vergeten, zoals bijvoorbeeld Secretaressedag, Dag van de Zorg, Leidsterdag, Kerst en Nieuwjaar.

Je kan kiezen hoeveel chocolaatjes je wilt gebruiken. Het varieert van 7 tot 60 chocoladeblokjes. Jij kan je tekst dus zo lang of zo kort maken als jij wilt!

Cadeau

Het is erg leuk om iemand onverwachts een leuk cadeautje te geven. De chocotelegram is ook nog eens lekker van smaak en het heeft een persoonlijk tintje. Dit cadeau is ook nog eens voor elke gelegenheid, dus wacht niet langer! De chocotelegram is het cadeautje die je moet geven om iemand onverwachts blij te maken.

Leave your vote