Er gezellig tussenuit met je partner, vriend of vriendin? Bestel een kadobon bij Surprise Factory! Tientallen belevenissen en zeker voor iedereen wat wils. Van eenvoudig dineren tot slapen in een wijnvat, niets is voor Kadopagina te gek. Bekijk hieronder de leukste belevenissen.

1. Brunchen in een grot

In welke andere provincie is de omgeving en sfeer gezelliger en mooier dan in het Bourgondisch Limburg? In het oudste stukje Nederland, midden in het Zuid- Limburgse Heuvelland ligt het eeuwenoude grottenstelsel van Geulhem. Het grottenstelsel is heerlijk verwarmd en geheel in sfeer aangekleed.

Jouw zondag doorbrengen in een unieke sfeer, met een gezellig brandende open haard en meer dan 400 fonkelende kaarsen. In een persoonlijke en ongedwongen sfeer zal er een vijfgangen “Grotten-Brunch” verzorgd worden. De chef-kok stelt wekelijks een gevarieerd menu voor jullie samen bestaande uit voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, een Europees kaasplateau en desserts, uitblinkend door geraffineerde combinaties. Je kunt genieten van diverse vlees- en visgerechten. Speciaal geselecteerde wijnen en passende muziek omlijsten het geheel.

2. Slapen in een wijnvat

Je overnacht in Stavoren, Frieslands oudste stad, in een schitterende omgeving. Je wordt ontvangen met koffie en zelfgemaakte appel-of kwarkgebak. Tijdens je verblijf slaap je in een reusachtig wijnvat, waar je een fles wijn treft. Het wijnvat is van alle gemakken voorzien, inclusief tv, douche en toilet. Het hotel is bijzonder fraai gelegen met uitzicht op een fascinerend schouwspel van komende en gaande zeiljachten en traditionele schepen als klippers, schoeners en andere grote platbodems.

Dit alles gadegeslagen door de spiedende blik van het “Vrouwtje van Stavoren”, die naast de oude sluis alle schepen in de gaten lijkt te houden. Nadat je de omgeving hebt verkend, wacht een verrukkelijk diner op je. De volgende morgen kun je natuurlijk genieten van een stevig ontbijt.

3. Maak je eigen Sushi

Tijdens deze culinaire belevenis leer je verschillende soorten sushi te maken en leer je over Japanse gebruiken en gewoonten. Deze zelfgemaakte sushi worden natuurlijk tijdens de sushiwokshop opgegeten onder het genot van een drankje. Het samen maken én eten van deze Japanse hapjes is een heel gezellige bezigheid, het geeft een goede sfeer en bovendien is het nog gezond ook.

Vegetariërs zijn ook aan het goede adres, de ingrediënten zijn erg gevarieerd zodat ook overheerlijke vegetarische sushi kunnen worden gemaakt. Gezelligheid en genieten staan tijdens het sushi maken hoog in het vaandel, maar je zult hier ook zeker wat van opsteken! Je kunt het beste met een lege maag komen, omdat veel kleine sushihapjes behoorlijk vullend kunnen zijn. Je krijgt de nodige recepturen mee om in de toekomst zelfstandig sushi te kunnen maken. De workshop wordt afgesloten met een vrije ronde, waarin je nog even kunt oefenen. Deze sushi mag je mee naar huis nemen om de thuisblijvers te verbazen van uw kunsten.

Image Credits: Pixabay.

Leave your vote