Als je bent uitgenodigd voor een housewarming van familie of vrienden, dan wil je natuurlijk met een leuk geschenk voor de dag komen. Maar ja, waar kies je voor? Wij geven je graag een aantal cadeautips!

Voor het eerst

Als je voor het eerst op jezelf gaat wonen, dan heb je natuurlijk nog heel veel spullen nodig. De belangrijkste keukenapparatuur heb je dan vaak wel, zoals een koffiezetaparaat of koelkast. Probeer er achter te komen of er nog wensen zijn, zodat je iets nuttigs kan geven. Denk bijvoorbeeld aan een waterkoker of tosti ijzer als je weet dat iemand daar gek op is. Ook een heerlijk cadeau voor in het nieuwe huis; een zitzak. Deze heb je in veel verschillende soorten maten en kleuren; dit past in iedere kamer!

Net getrouwd

Als je net getrouwd bent, dan vliegt de tijd! Verras het kersverse koppel daarom met een leuke klok; je hebt er zoveel. Een klok is ook echt iets waar je nog jaren plezier van hebt. Kies een klok die past bij de smaak van het echtpaar. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld heel strak en modern of juist klassiek. Ook is er verschil tussen een klok die je neer kunt zetten of die je juist aan de muur hangt. Er is zoveel keus!

Samenwonen

Als je allebei al eerst op jezelf hebt gewoond, dan heb je vaak alle belangrijkste dingen voor in huis al. Dan is het leuk om jouw familie of vrienden te verrassen met een luxe cadeau; iets wat ze misschien al heel lang op hun verlanglijstje hebben staan. Wat dacht je van een wijnrek, eventueel aangevuld met natuurlijk een fles wijn. Ook leuk; een mooie foto op canvas van alle speciale momenten. Als je geen foto’s hebt die je daar voor kunt gebruiken, dan is een gewoon schilderij natuurlijk ook heel leuk om aan de muur te hangen. Er zijn zoveel leuke cadeaus om iemand mee te verrassing op een housewarming, kijk gerust ook eens op Lionshome!

Leave your vote