De agenda’s zijn weer gearriveerd. Bestel ze meteen, het is jammer als je favoriete agenda uitverkocht is. Hele mooie en zeer bruikbare cadeaus met naam van de eigenaar erin, voor een persoonlijke touch ga nu snel naar kadovoorjou.nl

Agenda

Het is alweer hoogst tijd om een nieuwe agenda aan te schaffen want het nieuwe jaar is al bijna weer in zicht. Er is genoeg keus, van een normale agenda tot een portefeuille met agenda, de binnenkant en de grote van de agenda’s verschillen. Hier vindt je een normale/leren of een kalfsleren agenda.

Volg de baby Stap voor stap

Ook leuk als kerstgeschenk; het Babydagboek  van baby tot kleuter. Met de naam en de geboortedatum erop is dat een heel leuk cadeau. Heerlijk om elke dag leuke dingen bij te houden, later wanneer jouw kleintje geen baby meer is kan je alles samen terug lezen. Wat was het eerst woordje? Wanneer was het eerste stapje? Door alles op te schrijven zal je deze momenten nooit meer vergeten.

Receptenboek

Dit is speciaal voor je beste vriend of vriendin die van koken houd, het vrienden vriendinnen receptenboek. Receptenboekje waarin je het eerste recept zet en het daarna cadeau doet aan een vriend of een vriendin. Die kan er dan meer recepten in laten zetten, en om het af te maken is er nog plaats waar je een foto kan plaatsen van het overheerlijke recept. De naam van de eigenaar komt op de omslag.

Een sleutel etui

Ben jij ook altijd opzoek naar je sleutels? Niet meer je tas hoeven omgooien want wij weten hier de beste oplossing voor! Sleuteletui met 3 vakken voor cards, een vak met ring voor je sleutels en nog een vak voor je geld. Jouw naam, of de naam voor wie het cadeau, komt in zilver op de voorkant. Een heel leuk cadeautje voor een heel leuk prijsje!

Image Credits: Pexels.

Leave your vote