Ben je ook zo dol op koken en bakken? Probeer dan allerlei verschillende lekkernijen en houd je ervan iets voor je vrienden of familie te bereiden? Dan vind je Fun Cooking vast geweldig! Wat is dat Fun Cooking nu precies? Het zegt het eigenlijk al, een leuke manier om te koken! Dit gebeurt door leuke gadgets te gebruiken om te koken of bakken, waardoor het extra leuk is om bijvoorbeeld samen in de keuken te staan of voor een grote groep te koken. In deze blog zal ik een aantal gadgets aanhalen zodat je een beeld krijgt van Fun Cooking.

De Bestron Suikerspinmachine

De Bestron Suikerspinmachine is een suikerspinmachine die gewoon in je keuken past! Deze suikerspinmachine is vooral erg leuk voor kinderfeestjes, ook kun je natuurlijk een suikerspin maken als lekker tussendoortje. De suikerspinnen krijgen helaas geen mooi roze kleurtje van deze machine, maar dat is op te lossen door hier een kleurstofje bij te doen (dit kan ook een natuurlijke kleurstof zijn). De positieve kant hiervan is dat het ook mogelijk is om allerlei andere kleuren suikerspinnen te maken!

mustard heat ‘n’ eat popcornmaker

Met deze Heat ‘n’ Eat popcornmaker van Mustard maakt u op een leuke manier thuis heerlijk verse popcorn. Bijvoorbeeld voor tijdens een spannende film! De Heat ‘n’ Eat is niet alleen heel leuk om te gebruiken, het is ook een gezond alternatief voor de kant en klaar popcorn die vaak suikers en vetten bevatten. De Heat ‘n’ Eat is gezonder en net zo gemakkelijk!

Pizzarette pizzaoven

Bij de fans van hartige lekkernijen zal de Pizarette pizzaoven vast in de smaak vallen. Deze pizzaoven kun je gewoon op uw tafel zetten waardoor je gezellig met zijn allen je eigen minipizza’s kunt maken. Ook hierbij wordt geen vet gebruikt. Deze pizzaoven is ook leuk voor de zomer: je kunt hem namelijk ook buiten gebruiken, bijvoorbeeld in plaats van een barbecue.

tristar donutmaker

Maak zelf overheerlijke donuts met deze donutmaker van Tristar. Met de donutmaker maakt je in een handomdraai zeven heerlijke donuts. Het apparaat warmt snel op en is daarnaast zeer eenvoudig. Dankzij de anti-aanbaklaag is de donutmaker eenvoudig schoon te maken en bovendien duurzaam in gebruik! De donutmaker past in ieder keukenkastje, omdat deze zowel horizontaal als verticaal op te bergen is. Handig!

COOK

Image Credits: Pixabay.

Leave your vote