Het is raar, maar echt waar.. de Furby is terug! Helemaal in een vernieuwd jasje is de Furby weer helemaal hot in 2013. Ik vond het zo gek toen ik het zag. Ik bedoel, toen ik een jaar of acht was, waren die Furby’s helemaal in. Ik was dan ook helemaal gelukkig toen ik een Furby voor mijn verjaardag kreeg. En nu dertien jaar later wordt deze Furby opnieuw hip en hot onder de jongere generatie, hoe bizar en leuk is dat?! Lees snel hieronder de nieuwe beschrijving van Furby.

 

De nieuwe Furby

Furby is terug van weggeweest en moderner dan ooit! Hij is onweerstaanbaar, maar heeft zo zijn eigen willetje. Beetje bij beetje toont hij je zijn karakter en hoe meer je met hem praat en speelt, hoe meer hij zijn taaltje ontwikkelt. Hij spreekt Furbish, maar gaat gaandeweg ook meer en meer Nederlands praten. Hoe snel ga jij ontdekken wat voor persoonlijkheid jouw Furby heeft? Wat vindt hij leuk en wat niet? Zal hij veel zingen of is hij af en toe ook wat knorrig? Danst en lacht hij graag? Hij is onvoorspelbaar, onafhankelijk maar vooral: uniek!

De Furby app

Furby is nog leuker in combinatie met de speciale Furby app. Beschikbaar voor iOS en Android. Gebruik de app om Furbish te leren of om met hem te communiceren. Ook kun je jouw Furby met deze app voeren en leer je wat hij wel of niet lust. De Furby is beschikbaar in diverse kleuren met een superzachte vacht en elektronisch LED oplichtende ogen waarin je duidelijk zijn gevoelens leest. Kies jouw Furby in een van de drie warme kleuren of drie koude kleuren.

Eigenschappen Furby:

3 sensoren

Speaker en microfoon

Beweegt en danst op muziek

Reageert op licht, geluid en andere Furbies

Ontwikkelt eigen persoonlijkheid

LED ogen met 100+ uitdrukkingen

Spreekt meer dan 1000 Nederlandse zinnen en Furbish

 

Reserveer de Furby nu snel via bol.com! De Furby’s worden vanaf 14 februari geleverd.

Leave your vote