Iedere week wordt er een webwinkel in het zonnetje gezet. Deze week geven we de eer aan…Geluksmuntjes! De naam zegt het al; een webwinkel die geweldige geluksmuntjes verkoopt.

Voor iedereen

De geluksmunten van geluksmuntjes.nl hebben allemaal een eigen unieke tekst. Of het nou voor je vader, moeder, oma of opa is, dat maakt niet uit. Wil je jouw geliefde een geluksmunt cadeau geven kijk dan eens bij ‘Someone Special’ of ‘You are my love’ of ‘Ik hou van jou‘. Wil je graag zo’n bijzonder muntje geven aan je beste vriend of vriendin? Ook dat kan! Neem eens een kijkje bij ‘Friends Forever’ of ‘Vriendschapsmunt’. Kies de leukste uit en verras jouw vriend of vriendin!
Voor papa en mama is er een speciaal muntje die zeker goed in de smaak zal vallen. Een prachtige tekst waarbij je nét even de gevoelens raakt van je ouders. Een klein gebaar om te vertellen dat je van ze houdt. Ben jij nou net op zoek naar zo’n cadeautje? Kijk dan bij ‘Mom I Love You’, ‘Lieve mama’, ‘Dad I Love You’ of ‘Beste Vader’. Een kleinigheidje met veel betekenis.Het kan natuurlijk ook andersom! Wil jij graag je zoon of dochter zo’n mooi geschenk geven? Dan zijn de muntjes ‘Daughter’ en ‘Son’ echt iets voor jou. Geef ze via een prachtige boodschap een emotioneel gevoel en laat zien dat stapelgek op hem/haar bent!

Nederlandse en Engels teksten

Zoals je misschien al is opgevallen, hebben wij geluksmunten met een Nederlandse en met een Engels talige tekst. De geluksmunten met de Nederlandse teksten zijn iets groter en net wat anders van kleur. Voor deze geluksmuntjes is er sinds kort ook een sleutelhanger, waar je jouw geluksmunt in kan doen. Leuk, want zo zie je het geluksmuntje nog vaker!

Klein geschenk, groot gebaar

Eigenaresse Martine vertelt over geluksmuntjes, waarmee je vooral een steuntje in de rug cadeau geeft. Aan een vriendin die een rotperiode doorgaat of die vriend die alweer examen moet doen. ‘Klein geschenk, groot gebaar’ is niet voor niets de slogan, de reacties zijn zo leuk om te horen! En laten we eerlijk zijn; we zouden toch allemaal wel een geluksmuntje cadeau willen krijgen van iemand om wie wij geven?!

Leave your vote