De smartphone is niet meer weg te denken. Van jong tot oud iedereen loopt er mee. De hele dag wordt er geappt, foto’s gemaakt en op social media van alles met elkaar gedeeld. Het is een onmisbare accessoire geworden en net als bij je accessoires die er ook leuk uit moeten zien moet dat met je smartphone ook. Daarom kreeg ik de kans om op gocustomized.nl een gepersonaliseerd telefoonhoesje voor mijn telefoon te ontwerpen.

Een heleboel hoesjes

Op de homepage word ik gelijk verrast met allerlei gepersonaliseerde hoesjes. Ik word meteen enthousiast om mijn eigen hoesje te maken. Van iPhone tot Motorola; bijna alle merken telefoons staan er wel tussen. Ik ga een hoesje maken voor de Samsung Galaxy S4 dus ik klik op dit model. Er verschijnt een pagina met een heleboel hoesjes. Je kunt een hardcase hoesje maken of een luxe leren hoesje om je telefoon doen maar er zijn ook flipcase hoesjes of portemonnee hoesjes.

Aan de slag

Om de oranje button met ‘Ontwerp nu’ kan je niet heen dus bij het flipcase hoesje die ik wil ontwerpen klik ik erop. Ik krijg eerst wat algemene informatie over het hoesje en veelgestelde vragen over het hoesje worden hier beantwoord. Ik ga verder en klik op de groene button in het oranje vlak op ‘Begin nu’.

Als eerst voeg ik een foto toe die ik op de achterkant van het hoesje wil plaatsen. Je kunt ook uit één van de vele designs en kleuren kiezen die al op je scherm staan. Ik kies een leuke vakantiefoto met twee apen. Tekst toevoegen kan ook in diverse lettertypen, groottes en kleuren maar ik hou het alleen op een foto.

Bestellen

Als ik helemaal tevreden ben klik ik op ‘Bestellen’. Mijn bestelling klopt dus ik klik verder om mijn adresgegevens achter te laten. Na het bestellen, krijg ik gelijk een bevestiging in mijn mailbox. Nu is het afwachten op de levering.

Hij is binnen

Na een dag krijg ik al een sms-bericht en e-mail binnen dat het hoesje is verstuurd. De volgende dag komt mijn telefoonhoesje al binnen. Sneller dan verwacht, want hij zou eigenlijk pas drie dagen na bestellen verstuurd worden dus dit is een goede service. Hij wordt geleverd in een envelop en past gewoon door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Als extra bescherming zit er nog een plastic aan één kant doorzichtig envelopje om het hoesje heen dus ik herken mijn foto direct.

Het hoesje ziet er mooi uit. De foto is helder en loopt door tot aan de zijkanten. Helemaal happy met mijn hoesje pak ik mijn telefoon nu net even vaker iets op om hem te showen. Ik heb al een aantal leuke reacties gekregen. Een aanrader dus om bij gocustomized.nl een hoesje te bestellen.

Op de bevestiging die bij het hoesje zit, wordt de foto ook nog een keer afgebeeld. Ook zit er een retourlabel bij maar dat is voor mij niet aan de orde, want ik ben dik tevreden!

 

Leave your vote