Wil jij iemand een leuk presentje geven? Maak dan een gepersonaliseerde kalender! Met jouw tekst en foto maak je een kalender helemaal compleet. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Verras iemand met een leuke kalender en dat hoeft niet alleen aan het begin van het jaar.

Verjaardagskalender

Een verjaardagskalender kun je nu extra hot maken door deze zelf te personaliseren. Met jouw foto’s en tekst maak je de kalender helemaal af. Ieder blad zal een andere foto of meerdere foto’s krijgen. Verras iemand op zijn/haar verjaardag met deze fantastische verjaardagskalender. Zo hebben ze nooit meer een smoesje om een verjaardag te vergeten! Ideaal toch? Ook leuk als cadeau tijdens de feestdagen of voor bijvoorbeeld als Moederdag cadeau!

Een persoonlijke bureaukalender

De leukste kalender maak je zelf, ook voor op het bureau. Het leuke van een bureaukalender  is dat hij altijd dichtbij is op het bureau, met de mooiste foto’s van die je zelf hebt gemaakt. Maak van iedere (werk)dag een feest met deze gepersonaliseerde bureaukalender!

Een prachtige jaarkalender

Een unieke jaarkalender maak je uiteraard zelf. Maak hier zelf een originele kalender met je eigen voornaam en/of achternaam verwerkt in een serie prachtige foto’s. Met deze kalender houd je het jaar overzichtelijk in beeld!  Vul je eigen naam of een naam van iemand anders in en deze zal origineel verwerkt worden! Jouw naam op een boot, in de sneeuw of op een rijdende taxi, niets is te gek. De jaarkalender heeft per twee maanden een fotoblad. Maak van iedere maand een feestmaand met deze jaarkalender!

Gezinsplanner

Die afspraak bij de tandarts, het partij’tje van dat vriendjdinnetje of de hockeytraining. Het gezinsleven kan soms best druk en chaotisch zijn. Een persoonlijke gezinsplanner helpt om overzicht te houden over alle afspraken van de familie. Noteer alle activiteiten en afspraken van de gezinsleden bij elkaar op deze handige kalender en voeg de leukste familiefoto’s toe om de kalender helemaal persoonlijk te maken.

Leave your vote