Wat geef je aan een pasgetrouwd stel? Het is een vraag waar wij je antwoord op geven in dit artikel! Hieronder een lijstje met enkele huwelijkscadeaus. Lees dus snel verder!

Proost!

Een leuk cadeau om te geven zijn deze (champagne) glazen! Door de unieke uitstraling staan de glazen mooi op tafel. Je kan de glazen laten bedrukken met je eigen (gekozen) naam.

Het opmaken van de glazen gaat simpel met de foto-editor op de website. Kies welke prachtige lettertypes jij wilt voor je glazen en voorzie ze eventueel van een leuke afbeelding. Alle glazen zijn gemaakt van sterk glas en zijn vaatwasmachinebestendig. Zo kun je nog jaren genieten van deze unieke glazen! Bekijk hier welke glazen YourSurprise allemaal heeft.

Lief kussen

Hoe luidt je de eerste nacht als getrouwd stel het beste in? Inderdaad; met dit liefdeskussen! Maak van het liefdeskussen echt een uniek cadeau door het te bedrukken met je eigen foto en tekst. Met de speciale lovedesigns zorg jij ervoor dat de romantiek ervan afspat!

Je kunt kiezen uit drie verschillende kleuren en twee formaten. Het kussen is verkrijgbaar met en zonder vulling. Een cadeau om samen lekker op te slapen!

Een heerlijk cadeau pakket

Een origineel huwelijks cadeau is deze rieten, ovale mand die goed gevuld is met leuke cadeaus! Het pakket, speciaal gemaakt voor pas getrouwde stellen, bevat een zwarte en witte baddoek geborduurd met de namen, trouwdatum en trouwringen. Verder zit er in het pakket 2 washandjes, een zeepketting, een douchegel voor hem en haar, een nagelborstel, een badborstel en een decoratie hartje.  Kortom een geweldig pakket om cadeau te geven! Je kan het pakket hier bestellen!

Leave your vote