Valentijnsdag is weer in aantocht en dan moet je je geheime liefde of je vriend/vriendin natuurlijk wel verrassen met een cadeautje. Deze cadeaus zijn niet te duur en doen je Valentijn versteld staan.

Chocolade

Iedere vrouw is dol op chocola dus dit is het perfecte cadeau. Een chocoladekaart die je zelf heb ontworpen met een mooie foto van jullie samen.  De kaart is gemaakt van heerlijke ambachtelijke Callebaut chocola dus daar lik je je vingers bij af!

Altijd bij je

Met dit telefoonhoesje draagt je vriend je altijd bij je. Een mooie foto van jou of van jullie samen en zijn telefoon is altijd herkenbaar voor hem. De hoesjes zijn bijna voor alle smartphones verkrijgbaar.

Liefde

De liefde verklaren met een vrolijke ballon. Dat kan op greetz.nl. Je kunt zelf ballonnen maken met een persoonlijke foto en tekst. Tijd om aan de slag te gaan met dit unieke kado. Als de ontvanger de doos opent, vliegt de ballon eruit. Je hebt de keuze uit een heleboel kaarten.

Proost

Je hebt altijd wel een reden om iets te vieren en een fles champagne open te trekken. Met deze glazen is de champagne nog lekkerder. De glazen zijn voorzien van een hartje en hebben een leuk speels pootje!

Leave your vote