Aangezien het buiten nog niet echt op de lente lijkt; moeten wij zelf de lente maar in huis halen! Ga fris het voorjaar in met de nieuwe wooncollectie van HEMA. Het zijn weer allemaal mooie artikelen voor een goede start van de lente. Of je nu op zoek bent naar servies voor een voorjaarspicknick of barbecue, of zin hebt om aan de slag te gaan met je groene vingers.  Geef eens een duurzaam tuinartikel cadeau en breng gelijk iedereen in de feeststemming met confetti die tot plantjes uitgroeit. Daarnaast kan je bij HEMA terecht voor luxe nieuwe dekbedovertrekken, handdoekensets en rustieke kaarsen voor een frisse nieuwe lentestart bij jou in huis.

Confetti planten

Ben jij een echt feestbeest? Vier deze lente een duurzaam feestje met de HEMA Throw & Grow confetti. Deze confetti kan je naar hartenlust in de lucht gooien want, het groeit tot heuse plantjes. De confetti is in twee verschillende varianten te koop, zo kan jij in stijl een feestsfeer verspreiden. Ken jij iemand die heel veel van tuinieren houdt? Geef diegene een leuk tuinartikel cadeau, bijvoorbeeld een wenskaart met plantzaadjes of een HEMA growing set. Deze set komt met bakjes, kokosvezeltabletjes en zakjes zaad. De bakjes kunnen op een lichte plek in huis geplaatst worden, of in de HEMA kweekkas. Met een mooie gouden verpakking zijn al deze cadeaus leuk om te geven én om te krijgen.

Slim tuinieren

HEMA wil tuinieren makkelijk, toegankelijk, slim en ruimte-efficiënt maken. Heb je zelf geen of weinig ruimte in de tuin? Ga gemakkelijk binnen aan de slag met slimme items, zoals een bloempot die door een handig design zichzelf water geeft, of een UV-lamp die ook binnen jouw planten genoeg aan het licht blootstelt, net alsof de zon schijnt.

Nep “echt” glas

Met de lente in aantocht komen er weer veel momenten om van de frisse buitenlucht te genieten tijdens het eten. Of dat nu een picknick, barbecue of een diner in de tuin is; het is belangrijk dat het servies goed tegen de invloeden van buiten kan, maar vooral ook dat het mooi is. Zo verkoopt HEMA nu glazen van nep-glas, dat er precies uitziet als echt glas. Leuk om te combineren met de mix & match design borden.

Frisse start

Ben je een grote voorjaarsschoonmaak aan het plannen? Begin helemaal opnieuw met fris beddengoed- en handdoekensets van HEMA. Bij HEMA shop je nu een nieuwe lijn dekbedovertrekken en handdoeken van de zachtste materialen en de beste kwaliteit. Combineer verschillende rustieke kaarsen in allerlei maten en nieuwe kleuren om een kalme sfeer in je huis te creëren. Voor een eerlijke en lage prijs ga jij opgefrist en uitgerust het voorjaar in.

Leave your vote