Goed nieuws voor iedereen die dol is op taarten en sprookjes! HEMA heeft een nieuwe toevoeging op het assortiment kinderboltaarten: de prinses boltaart. Gevuld met luchtige cake en frisse aardbeienvulling. Een taart uiterst geschikt voor kinderverjaardagen en partijtjes. De prinses boltaart is online verkrijgbaar via hema.nl. Dat wordt koninklijk smullen!

Sprookjesachtig mooi en lekker

Deze verrukkelijke taart heeft een diameter van zestien cm en is goed voor acht vorstelijk gevulde buikjes. Het prinsessenpopje zelf is gemaakt van suikerwerk. De rok van de prinses is gemaakt van een bedrukte laag witte chocolade, gevuld met chocoladecake en aardbeienbavarois. Klinkt dat lekker of niet!

Of liever stoer

Naast de prinses is er ook een kabouter boltaart, leuk voor kleuters en een robot boltaart, die natuurlijk heel stoer is voor jongens. De kinderboltaarten zijn een verrassing op elk kinderfeestje of bij iedere verjaardag.

Fan van HEMA taart

Wij zijn heel blij met deze nieuwe taarten; wij zijn namelijk gek van de taarten van HEMA! Het fijne is ook dat ze voor ieder wat wils hebben, zoals bijvoorbeeld de heerlijke Red Velvet taart die ik zelf op mijn verjaardag had. De 3d fototaart is ook een persoonlijke favoriet, omdat je er hele leuke variaties mee kunt maken.

Goed te weten

Het maakt natuurlijk niet uit welke taart jouw favoriet is, want ze zijn gewoon allemaal lekker! De taarten zijn twee dagen na bestelling af te halen in de winkel en komen vers van HEMA’s eigen bakkerij.

Leave your vote