Zooo, het zit er weer op! De verjaardagen van mijn zoontjes om precies te zijn! Dat klinkt misschien niet zo positief, maar kinderverjaardagen kunnen best hectisch zijn. Maar bovenal natuurlijk is het genieten!

Samen een groot feest

Alec en Ryan zijn allebei in juli jarig, Ryan 8 juli en Alec 11 juli. Tijd voor een gezamenlijk feestje dus! Ryan is twee jaar geworden, hij beseft het allemaal dus nog niet zo erg. Totdat hij de eerste cadeaus zag; daarna had hij al snel de smaak te pakken. Heerlijk om te zien.
Alec is vier jaar geworden en hij beseft het zich allemaal heel goed! Zondag vieren we hun verjaardag, maandag is Ryan jarig en hij gaat dinsdag trakteren op het kinderdagverblijf. En daarna is Alec jarig, op donderdag en hij mag die dag ook trakteren. Dit verhaaltje vertelt hij tegen iedereen die het wil horen, hij is er vol van!

Schminken

We hadden geluk; afgelopen zondag was het heerlijk weer! Persoonlijk had het wel een paar graden minder warm gemogen, maar daar hebben we het niet over. We hadden er voor gekozen om de visite ‘s middags uit te nodigen, maar dat doen we volgend jaar anders. De ochtend duurde namelijk veel te lang voor die jongens; die wilden natuurlijk dat alle visite ‘s morgens al kwamen!
‘s Middags was eindelijk het grote feest! Met gezellige visite, leuke cadeaus en taart! Om alle aanwezige kindjes een beetje te vermaken, had ik mijn schoonzusje gevraagd om haar schminckspullen mee te nemen. Dat vonden ze allemaal wel erg leuk.

Geslaagd verjaardagsfeestje

Al met al was het een geslaagd verjaardagsfeestje van die jongens. Ze zijn goed verwend en hebben zichtbaar genoten van alle aandacht. Grappig om te zien dat ze het helemaal niet erg vinden om samen hun verjaardag te vieren; maar ze weten ook niet beter. Alle cadeaus worden ook als één gezien haha, extra veel speelgoed dus!
Happy birthday lieve Alec en Ryan! Dat het maar een mooi jaar mag worden 🙂

Leave your vote