Zelf chocolate chip cookies of brownies maken: heel leuk én lekker! Maar hoe leuk is het om de recepten op een originele manier cadeau te geven zodat de ontvanger zelf aan de slag kan? Met deze weckpotten van stichting Joy4Joep, heb je niet alleen een super leuk cadeau, je steunt er ook nog het goede doel mee!

Joy4Joep

Joy4Joep is een stichting die speciaal opgericht is voor Joep Jonkers. Joep heeft als baby door een ernstig ongeluk hersenschade opgelopen en kan hierdoor niet zo makkelijk functioneren als andere kindjes. Er zijn veel extra materialen nodig om Joep (3 jaar) toch een fijne en gemakkelijkere jeugd te geven. Met de opbrengsten van de stichting hebben zij de afgelopen twee jaar onder andere de trap laten renoveren en de tuin naar alle gemakken aangepast. Er zijn verschillende acties geweest om geld in te zamelen voor Joep. Meer informatie over de stichting vindt je op http://www.joy4joep.nl en op de facebook pagina: www.facebook.com/joy4joep

Smullen voor Joy4Joep

Deze maand is een van de tantes van Joep begonnen met het maken van gevulde weckpotten. Deze leuke potten zijn gevuld met alle ingrediënten voor heerlijke brownies of chocolat chip cookies.  Deze zijn niet alleen erg lekker om zelf te maken, je kunt er iemand anders namelijk ook erg blij mee maken! De potten zijn een uitstekend cadeautje waarmee je ook nog eens het goede doel steunt! De potten kosten €10,- en daarvan gaat maar liefst de helft naar Joep! Met dit geld hopen wij binnenkort de badkamer te kunnen verbouwen zodat het douchen en badderen voor Joep makkelijker wordt. Onze eigen Martine heeft onder andere zo’n weckpot voor haar verjaardag gekregen van de collega’s en zij is er super blij mee! Wil jij meer weten over Joy4Joep of meehelpen? Bezoek dan nu de facebook pagina van Joep!

20141106_155850[1]20141106_155313[1]

Leave your vote