Cadeaus kopen kan heerlijk zijn, urenlang je favoriete webshops doorspitten. Maar cadeaus kopen kan ook een vreselijke bezigheid zijn. Mijn minst favoriete gebeurtenis om cadeaus voor te moeten kopen is een bruiloft. Huwelijkscadeaus kopen kan namelijk ontzettend moeilijk zijn. Want je bent op zoek naar een cadeau waar zowel de bruid als de bruidegom iets aan heeft. Daarnaast wil je iets geven wat het pasgetrouwde koppel nog niet heeft, waar niet iedereen mee aan komt zetten en het liefst zorg je ook nog voor een origineel cadeau. Moet je binnenkort een huwelijkscadeau gaan kopen? Hier loop je allemaal tegenaan:

Leuk voor de bruid, maar voor de bruidegom?

Ken je dat, dat je een huwelijkscadeau vindt waarvan je zeker weet dat de bruid het leuk vindt, maar dat de bruidegom er waarschijnlijk helemaal niets aan heeft? De twijfels slaan vervolgens toe. Zal je het nou wel kopen, of doe je het toch maar niet? Mijn advies: doe het niet. Je komt vast nog wel een cadeau tegen dat voor beide hartstikke leuk is.

‘We gaan op huwelijksreis, dus geen bloemen’

Op zich natuurlijk hartstikke handig om te weten, want dan sla je geen flater met een mooi bloemstuk of bos bloemen, maar door deze mededeling valt wel een heel handig cadeau af.

‘Cadeautip: geld’

Natuurlijk begrijp je dat de bruiloft een hoop geld heeft gekost en dat geld altijd welkom is voor het nieuwbakken echtpaar, maar niets is saaier dan geld geven. Als je dan toch geld geeft, doe het dan wel op een leuke manier!

Dit cadeau is boven mijn budget

Na een flinke zoektocht heb je dan eindelijk hét cadeau gevonden. Een cadeau bruiloft waar zowel de bruid als de bruidegom blij mee zal zijn, waar ze echt iets aan zullen hebben. Daarnaast ben je er bijna van overtuigd dat je iets origineels hebt gevonden. En dan zie je het prijskaartje… Het cadeau dat je gevonden hebt is ver boven het budget dat je vooraf hebt bedacht. Voor dit probleem is er echter wel een oplossing! Er zijn ongetwijfeld meer vrienden die moeite hebben met het vinden van een cadeau. Bundel je krachten én budgetten en samen koop je het cadeau waarvan je zeker weet: Dit gaat het bruidspaar prachtig vinden! Vaak wordt dit door de ceremoniemeester geregeld; gewoon even regelen!

Image Credits: Pixabay.