Tijdens de kerstdagen hoor je op de radio weer dezelfde kerstliedjes en op tv komen weer alle oubollige kerstfilms voorbij. Wij van eenkadovoor hebben daarom voor jou een paar leuke dvd’s en cd’s op een rijtje gezet, zodat je je niet hoeft te vervelen!

The Muppets zijn er weer!

Bijna iedereen kent The Christmas Carol wel; het wereldberoemde verhaal van Charles Dickens over de altijd knorrige Ebenezer Scrooge. Het verhaal is al vele malen verfilmd, maar deze is toch favoriet bij ons! Want in deze versie nemen The Muppets het verhaal over en word het iet wat saai verhaal een stuk leuker. Erg leuk om tijdens de Kerstdagen te kijken met de kinderen erbij!

Alleen thuis… Chaos in het huis!

Het zal je maar gebeuren;  je ouders gaan op vakantie en ze laten jou per ongeluk achter alleen thuis achter! Als er dan ook nog inbrekers het op dat huis hebben voorzien, heb je de poppen aan het dansen. Maar in Home Alone gaat de kleine held Kevin (Macaulay Culkin) weet wel raad met deze boeven. De twee, niet gehele snuggere, inbrekers maken geen kans tegen Kevin die ze steeds te slim af is! Deze boxset bevat alle vier delen van de Home Alone serie, dus voor een prikkie heb je vier topfilms voor de kerstdagen!

Muzikaal de kerst door

Deze maand hoef je niet meer naar de vervelende kerstliedjes op de radio te luisteren, want Hitzone 2013 is uit! Op deze 2-cd vind je de grootste hits van dit jaar. Artiesten als Emeli Sandé, The Lumineers, Macklemore en Lorde werden dit jaar in één klap bekend en zijn terug te vinden. Maar ook de gevestigde namen als Armin van Buuren, Miley Cyrus, Katy Perry, Justin Timberlake en Daft Punk bleven het afgelopen jaar de hitlijsten bestoken. En natuurlijk vind je dé zomerhit van dit jaar, Blurred Lines van Robin Thicke, terug op deze verzamel plaat. Deze cd is dus een geweldige terugblik op 2013!

Leave your vote