Wat zou een gamer nu willen onder de kerstboom? Bij eenkadovoor heeft de game expert van het bedrijf een paar van de leukste cadeau’ s voor de die-hard gamers uitgezocht en op een rijtje gezet. Lees verder en doe je inspiratie op!

Next-gen gaming

Zoals al bekend zijn er twee gloednieuwe gameconsoles te koop; de Playstation 4 en de Xbox One. Wij gaan het hebben over de Playstation. De nieuwste console van Sony biedt de beste grafische technieken en maakt gamen een geheel nieuwe ervaring. De kracht van deze console zit ‘m in het feit dat deze spelcomputer echt gemaakt is voor de gamer. Waar de vorige consoles meer gericht waren op alle extra’s, is de PS4 veel meer gericht op het gamen. Je kan je spel ervaring uitbreidden naar twee schermen, wat nog meer intentie geeft aan de speelervaring! En het grootste pluspunt vergeleken met de Xbox is toch wel het prijsverschil; want de PS kost €400 en de Xbox One honderd euro meer.

PS4

Perfect sound!

Er wordt vaak gezegd dat je pas een echte gamer bent als je ook online gamet. Spellen als Call of Duty en Battlefield zijn razend populair online, en wat is er dan beter dan een goede headset waarmee je gamen een stuk leuker maakt. De beste headset voorde PS4 moet dan ook wel de Turtle Beach Ear Force PX4 zijn. Je wordt als het ware weggeblazen door het kristal heldere Dolby Surround Sound. De headset werkt op ingebouwde oplaadbare batterijen waar je 15 uur non-stop mee kan gamen. De must-have headset voorde echte, trouwe PS4 gamer!

headset

Games

Toch is er één ding waar je een gamer altijd gelukkig mee maakt; een game. En is een ruim aanbod! Van de bekende shooters als Call of Duty en Killzone tot de tactische spellen als Splinter Cell en Ghost Recon, maar ook gezellige familie spellen als Disney Infinity en Mario Kart, er is voor ieder wat wils! En al deze games zijn natuurlijk te vinden bij Bol.com!

Leave your vote