De jeugd van tegenwoordig weet vaak nog beter hoe een tablet en computer werkt dan zijn vader of moeder. Er zijn voor alle leeftijden educatieve spelletjes beschikbaar. Van puzzels tot leerzame computerspelletjes. Voldoende keus om toch een verantwoord cadeau te geven.

De allerjongsten

Voor de allerjongsten koop je een sprekend Nijntje. Een zachte knuffel die je leert tellen van 1 tot 10, die je vormen en kleuren leert herkennen. Je kunt dingen laten zweven en veel mensen voor de gek houden

Peuters

Jong geleerd is oud gedaan. Je kind geeft je al vroeg een smartphone zodat hij of zij er helemaal bij hoort. Deze smartphone gebruik je natuurlijk niet om te bellen maar leert je tellen, muziek maken en dieren herkennen. Er zitten vijf spelletjes op, dus je peuter verveelt zich voorlopig niet! Ordenen en kleuren onderscheiden dat leer je met dit spel van Nijntje. Een creatief cadeau dat ook de fijne motoriek ontwikkelt.

Kleuters

Met dit leuke spel leer je klok kijken, de dagen van de week, de vier seizoenen en de maanden van het jaar. Je kunt ook dagelijks het weer aangeven op deze houten kalenderklok. Op een gegeven moment wil je kleuter geen schoenen meer met klittenband maar schoenen met veters. Met dit spel leert je dochter of zoon haar/zijn veters strikken

Tieners

Elk jaar een plekje wegkrassen op deze wereldkaart. Zo kan je aan iedereen laten zien waar je al bent geweest op de wereld. De kaart is goud van kleur maar als je gaat krassen komen er allemaal vrolijke kleuren tevoorschijn. Je eigen geheime code ontcijferen kan met dit spel. In deze doos zitten 6 spannende experimenten waardoor je een echte code expert wordt. Voor iedereen leuk Je bent een echte goochelaar met deze Mirascope 3D.

Genoeg om van jong tot oud te leren en experimenteren. Je vindt op Bol.com nog veel meer leuke spellen om nog meer aan de weet te komen!

Leave your vote