Onze koelkast thuis hangt vol met magneten. Ze zijn niet alleen handig maar ook onwijs leuk! Ik kreeg van ditverzinjeniet.nl de kans om mijn mening te geven over de magnetische feestvlaggeytjes. Natuurlijk stond ik gelijk te springen om deze magneten toe te voegen aan mijn collectie op de koelkast. Ben jij benieuwd of ik na een week nog steeds zo enthousiast ben over deze magneten? Lees dan snel verder.

Origineel

Het leuke aan deze partyflag magnets is dat het meerdere magneten zijn die bij elkaar een lange slinger maken. Van de 40 magneten maak jij dus zo een onwijs lange slinger op jouw koelkast! De 40 magneten hebben allerlei verschillende kleuren en opdrukken waardoor geen één slinger hetzelfde zal zijn.

stage 069egrheg

Ideeën

Natuurlijk hoef je niet een enorm lange slinger te maken. Je kan ook kleine slingers maken en dan meerdere. Je koelkast fleurt er direct van op als jouw favoriete feestfoto’s opgehangen worden met de feestvlaggetjes! Ook is het leuk om als cadeau te geven. Natuurlijk kan je gewoon het pakketje inpakken en geven maar ik heb een nog leuker idee!

Het enige wat je nodig hebt, is een magneetbord, een hoop leuke foto’s en de magneten zelf! Plak de foto’s op het bord met de magneten en je hebt een super leuk cadeau wat niet veel tijd kost!

Mening

Ik vind de magneten super leuk om te gebruiken voor de leukste foto’s van de afgelopen feestjes! De magnetische feestvlaggetjes zorgen er voor dat de foto nog leuker wordt dan hij al was. En daarbij, de vrolijke kleurtjes van de slinger zorgen er ook voor dat je keuken gelijk een fleurige uitstraling krijgen!

IMG_2324rg

Leave your vote