Verdient jouw moeder een cadeau en is ze muzikaal ingesteld? Dan is een muzikaal cadeautje perfect! Weet jij alleen nog niet wat je moet geven? Niet getreurd, wij geven je in dit blog enkele cadeautips waar je zeker wat aan zal hebben. Lees dus snel verder!

Liedje zingen

Is jouw moeder een echte diva? Dan is deze workshop echt iets voor haar; ze gaat namelijk haar eigen liedje opnemen! Tijdens deze workshop van YourSurprise neemt je moeder een echt liedje op onder begeleiding van een geluidstechnicus! In een uur tijd krijgt ze uitleg over alle technieken en gaat ze het liedje inzingen.

Heeft ze last van microfoonvrees? Dan hoeft ze niet bang te zijn, ze krijgt een aantal goede zanginstructies en tips die zullen hulpen!

De geluidstechnicus mixt het liedje af en aan het einde van de workshop krijgt jouw moeder haar cd met eigen ingezongen nummer natuurlijk mee naar huis! Dus wil jij een leuk uitje cadeau doen? Kies dan voor deze leuke workshop!

Muziekkussen

Kan jouw moeder moeilijk in slaap vallen of heeft ze last van het gesnurk van je vader? Dan is deze muziekkussen dé oplossing! Slapen met oordopjes in je oren is ook geen pretje. Nu kan je rustig inslapen zonder oordopjes in je oren. Er moet natuurlijk wel rekening worden gehouden met de partner van je moeder, maar maak je geen zorgen! Hij zal geen last hebben van de muziek van je muziekkussen. Alleen jij kan de muziek namelijk horen!

Douche radio

Zingen onder de douche! Wie doet dat niet? Dit is de plek waar verborgen zangers en zangeressen naar boven komen! Daarom zijn de douche-radio’s uitgevonden. Verras je moeder en maak haar blij met dit leuke cadeau!

Balvi Melody Fotohouder

Het is natuurlijk ook leuk om een cadeau te geven die geen geluid maakt, maar wel veel met muziek te maken heeft! Deze fotohouder met muzieknoten zal de eyecatcher in de woonkamer worden! Maak van al je favoriete foto’s een nummer 1 hit!

Leave your vote