Vtwonen, de perfecte winkel voor jou om je huis eens flink onder handen te nemen! Ga je voor een nieuw kleurtje op de muur, mooie schilderijen, leuke accesoires of ga je gewoon je hele huis opnieuw inrichten? Het kan allemaal en je vindt alles wat je hiervoor nodig hebt bij Vtwonen! Laat in een reactie achter wat jij graag wilt vernieuwen aan je huis of kamer en maak kans op een kortingsbon ter waarde van €7,50!

Quotes

Helemaal van deze tijd zijn quotes! Je ziet de mooie teksten tegenwoordig bijna overal. Van schriften tot muursticker, echt alles! Bij Vtwonen zijn deze lijfspreuken verkrijgbaar op heel veel verschillende artikelen. Kies bijvoorbeeld een mooi kussen of een schilderij. Deze producten zijn ook heel leuk om als cadeautje weg te geven, voor bijvoorbeeld iemand die een housewarming geeft. Hier zie je een kleine greep uit het brede assortiment:

 

SALE!

Op Vtwonen.nl zijn vaak leuke kortingen op veel producten. Als ik jou was zou ik zeker de tijd nemen om een kijkje te nemen in de hele webshop, maar een koopje scoren is natuurlijk altijd leuk! Ik heb een aantal toffe producten uitgezocht van de salepagina die je voor je eigen huisje óf als cadeautje kunt kopen.

Vindt jij deze, of de andere producten uit de shop helemaal te gek? Laat hieronder  dan een leuke reactie achter met daarin het product die jij graag wilt hebben! Geef jij het product cadeau of ga je jouw eigen huisje onder handen nemen? Ik ben heel erg benieuwd! Degene met de leukste reactie krijgt de kortingsbon van €7,50!! De winnaar wordt volgende week bekend gemaakt!

Leave your vote