Omapost: een nieuw initiatief waarmee oma’s en opa’s meer betrokken raken bij het dagelijks leven van hun kleinkinderen. Het team van Omaost kiest willekeurig een foto van jouw Instagram en stuurt het in kaartjesvorm naar je oma! Hun motto: deel je online leven met je offline oma

Koekjes?!

Facebook, Twitter en Instagram; de jongere generaties hebben al deze apps op hun telefoons staan. Om maar niet te spreken over de vele foto’s die geüpload worden. Dit geldt minder voor onze ouders. En de meeste oma’s en opa’s denken dat het koekjesmerken zijn.

Je vrienden krijgen mee van je dagelijks leven. Ja, we hebben heus wel gezien dat je van het weekend in Dubai zat voor je werk en je sushi lunchdate hebben wij ook niet gemist. Maar oma en opa krijgen dat niet mee, behalve als je een hippe grootouder hebt die verslaafd is aan deze apps.

omapostkaartje

Omapost

Per kaartje kost de service 2,50 euro; je bepaalt zelf hoe vaak er een foto verstuurd wordt. Eén kaartje wordt per maand naar je oma verstuurd. Je kunt ook vooruit betalen voor 2 of 3 maanden. Heb je geen oma of opa meer, dan maakt Omapost het ook mogelijk om een kaartje te sturen naar een willekeurige oudere.

Leave your vote