Wat is een item dat je dagelijks draagt, maar waar je niet zo vaak bij stilstaat? Juist, je onderbroek. Het is toch een essentieel onderdeel van je outfit – behalve voor de commando-gangers onder ons. Tip: personaliseer je onderbroek en verras je geliefde ermee met Valentijnsdag. (Of gun jezelf dé onderbroek van je dromen.)

Een vrouw gaat schrijven over een boxershort voor mannen, dat kan toch nooit goed gaan? Gelukkig heb ik hulp ingeschakeld. Mijn mannelijke proefpersoon moet een dag lang in zijn nieuwe boxershort paraderen. Als ik zeg paraderen, dan bedoel ik ook echt de straat afstruinen, knipogen naar vrouwen en zichzelf in allerlei (onaangename) posities manoeuvreren.

Bestellen is makkelijk

Een verjaardag, een kado zomaar, een jubileum; zoek je een bijzonder en uniek kadootje om te geven aan je vriend, een cadeau voor hem, dan ben je bij mijnonderbroek.nl aan het juiste adres. Zodra je op de site komt, is het in één oogopslag duidelijk waar je moet zijn. Druk op het knopje Heren en ziedaar: een overzicht van alle onderbroeken die je kunt laten bedrukken. Houdt hij van patronen, kies dan voor de Rainbow onderbroek of wil je een effen kleur dan is er onder andere groen, grijs en roze.

Tip: Zo vaderlandlievend als je man is, kun je een oranje boxershort laten bedrukken. HUP HOLLAND HUP.

Mijn keuze is gevallen op een grijze katoenen onderbroek met zwarte band. Mijn proefpersoon heeft altijd drukke prints op zijn onderbroek, alle superhelden van Marvel sieren zijn achterwerk. Hij is duidelijk toe aan een effen kleur. Dan komt het moeilijke gedeelte: welke tekst moet erop?

Gelukkig schiet het personeel je te hulp met hun pagina ‘Leuke teksten’ waar je kunt kiezen tussen grappige Pas op, zwengelt uit teksten, maar ook ondeugende teksten als Push to play. Ik ging voor de tekst: een kado voor Nina. Ik heb ervoor gekozen om het simpel te houden, maar je kunt er ook voor kiezen om met figuren te werken. Hartjes, sterren en nog veel meer!

Een kado in een kado

Vandaag bestellen (voor 16.00 uur), is morgen in huis. Perfecte timing en redelijk snel. Vol spanning opende ik de glanzende rode envelop en daar was mijn creatie dan. Een grijze katoenen onderbroek met roze letters. Ik was blij verrast om de kwaliteit van de letters, een zachte stof kietelde mijn vingertoppen. Geweldig, zo komen er geen scheuren in de belettering als je de onderbroek uitrekt.

Let’s put it to the test!

Op het lijf

Als je de keus hebt, ga dan altijd voor een katoenen onderbroek, deze neemt transpiratievocht goed op en voelt natuurlijk aan.  Na een dag in zijn nieuwe boxershort te hebben doorbracht, geeft proefkonijn Michael zijn uitslag: “Ik moest lachen om de tekst toen ik dit kadootje kreeg van mijn vriendin kreeg. Het is een fijne onderbroek, de maat zit goed. Het is moeilijk in te schatten hoe de maat valt als je online bestelt maar hij zit goed op mijn lichaam. Het voelt natuurlijk aan en ik kan mij heel goed bewegen hierin. Het zit niet strak bij de edele delen als ik buk of iets moet oprapen. Ik ben er in ieder geval blij mee!”

Ondergoed bedrukken

Voor ieder wat wils. Heb je liever een muts met eigen tekst, dan is dat ook mogelijk. Maar ook rompertjes en zwembroeken kun je laten bedrukken naar je eigen smaak. Een perfect kado voor wie dan ook.

Aan het einde van dag kwam dan de laatste proef: hoe kan de grijze onderbroek tegen een wedgie? Jup, ook dat kan de onderbroek aan!

Leave your vote