Er is een jarig, hoera…… Maar wat geef je diegene voor cadeau? Het is altijd weer lastig om wat nieuws te verzinnen, je kan natuurlijk niet elk jaar met het zelfde cadeau aankomen! Hetzelfde geld voor vaderdag, moederdag of kerst. Geen nood; wij geven je de leukste cadeautips!

Momenten vastleggen

Herinneringen draag je je hele leven met je mee, maar hoe fijn zou het zijn als je de herinneringen kunt vastleggen. Op een klok, kussen, dekbedovertrek, deurmat, mok of een muismat. Eindelijk het perfecte verjaardagscadeau, na zoeken zoeken zoeken ben ik er eindelijk uit. Je bent bij yoursurprise.nl op het juiste adres alles is werkelijk prachtig, wij nemen je graag mee!

Tik tak…

Fotoklok; er word dagelijks vaak op de klok gekeken maar hoe leuk zou het zijn, wanneer je op de klok kijkt en je een foto ziet van jezelf met het leukste vastgelegde moment. Even weer wegdromen in dat heerlijke moment. Was je samen op reis? Lag je op het strand? Of was het een leuke familie avond? Jouw foto met jouw herinnering op een klok hoe gaaf is dat?

Een eigen mok

Wil je dat je het eerste bent waar je vriend of vriendin aan denkt op het begin van een nieuwe dag? Geef hem of haar dan een mok bedrukt met jou stralende foto, een gave fotomok! Beter kan zijn of haar dag toch niet beginnen?

Foto op hout

Wie wil dit nou niet als geschenk? Hout is sfeervol en een foto op hout pas in elk interieur. Het staat decoratief aan de muur en is zeker leuk om te geven!

Foto op aluminium

Ga je meer voor stoer en industrieel? Kies dan voor een foto op aluminium. Past perfect in een modern interieur en heeft een hele chique uitstraling. Deze uitvoering van een fotocadeau, is ook weerbestendig, dus ook voor decoratie in de tuin geschikt. Een foto op aluminium is ook een geweldig idee voor een tuinterras!

Leave your vote