Wow, dat ziet er stoer uit! Wij mogen de Nerf Arrow Revolution Bow testen en dat doen wij graag! Een Nerf voor meisjes, dus ik schakel mijn nichtje Vera in, omdat ik er eigenlijk al van uit ga dat mijn zoontje daar écht niet mee gaat lopen. Of ik gelijk had? Lees snel verder!

Nerf Arrow Revolution Bow

De Nerf Arrow Revolution Bow zit in een flinke doos en het is dan ook een flink apparaat. We moeten hem eerst in elkaar zetten en dat is eigenlijk wel zo gedaan. Let op; knip niet per ongeluk het draad van de boog door! Dit staat ook heel duidelijk op de verpakking en toevallig sprak ik vorige week nog iemand die het bij een andere Nerf had gedaan. Oeps! Maar het gebeurt vaker; je kunt niet voor niets een nieuw draad kopen 🙂

Aan de slag

Nadat we hem in elkaar hebben gezet gaan we naar buiten. Het is niet echt best weer, maar dat maakt niet uit. Wij willen weten hoe dit ding werkt! Ze vind het helemaal geweldig en kan niet wachten. Het principe is makkelijk; er valt een pijltje op de juiste plek en je kunt schieten. Het is toch wel even wennen en oefenen en als je even niet op let dan vallen alle pijlen er uit. Maar dat mag de pret niet drukken.

nerf-rebelle2

De smaak te pakken

Het gaat even een paar keer verkeerd, maar daarna heeft ze de smaak te pakken! Eenvoudig worden de pijltjes weggeschoten; dit is leuk! Ze schiet op de schutting en dan hoor je dat het best hard gaat. Natuurlijk komt mijn zoontje van 6 op dat moment kijken wat we eigenlijk allemaal aan het doen zijn. En die boog, voor meisjes of niet, die wil hij ook! Jammer joh, vraag hem maar voor Sinterklaas 🙂 Samen spelen kan natuurlijk wel en samen knutselen ze een soort dartbord waar ze op kunnen schieten. Ik denk dat het vooral leuk speelgoed voor buiten is, maar zo in de herfst vermaken ze zich er ook prima mee. Wat mij betreft een heel geslaagd cadeau!

Oh en hier is een actie filmpje 🙂

Wij testen de #nerf !

Een video die is geplaatst door Eenkadovoor.nl (@eenkadovoor) op

Leave your vote