Vorige maand hadden wij een event van Daisycon waarbij wij drie goed gevulde goodiebags kregen. In de goodiebag zat ook een product van The Body Shop. Ik ben gek op the Body Shop dus was al direct door de dolle heen toen ik deze leuke goodie zag! Natuurlijk ben ik hem thuis direct gaan uitproberen! Ben jij benieuwd wat het was en wat ik er van vond? Ik vertel je het!

Geglazuurde appeltjes

De goodie was een heerlijke Body Butter. Glazed Apple. Deze lijn is speciaal voor kerst gemaakt. De naam is een misschien wat aan de gekke kant, ik ben altijd al gek geweest op de geur: Appel. Deze geur ruikt heel fris en zoet maar ook als je niet van zoet houdt, is dit zeker weten een aanrader!

Foto 04-12-14 11 46 29 (1)

Het aanbrengen en de werking

Na een heerlijke warme douch met dit koude weer heb ik mezelf ingesmeerd met de Body Butter. Het fijne aan deze Butter is dat hij niet kleeft en snel opdroogt. Hierdoor hoef ik geen uren te wachten tot ik me kan aankleden. Al snel na het insmeren merk ik dat mijn huid ontzettend zacht is. Ik heb in de wintermaanden altijd last van een vreselijke droge huid en door deze Butter word mijn huid een stuk minder droog.

Voor onder de boom

De Body Butter is niet het enige product van de Glazed Apple lijn. Ze hebben onder andere handcrème, lippenbalsem en showergel. Speciaal voor de kerstdagen is er een super leuk cadeaupakket. Met een hoop van de producten van de Glazed Apple lijn erin. Handig als je niet kan kiezen tussen al die lekkere producten!

Van mij mag deze body butter plus alle andere producten in de vaste collectie van the body shop. Van verreweg mijn favoriet! 

 

 

Leave your vote