Je hebt het vast wel eens gezien; die lekkere chocolade die Greetz verkoopt. Wist je dat daar steeds meer heerlijke merken bij komen? Wij mochten van Greetz een chocolade proeverij doen en werden verrast met hele mooie dozen chocolade. Ben je benieuwd welke wij het lekkerst vonden? Lees snel mee!

Schitterende dozen chocolade

De verrassing van Greetz begint natuurlijk bij de deur, als de bezorger de chocolade brengt. Het is verpakt in een mooie doos met bubbel wrap. Goed beschermt dus. We wisten niet welke chocolade wij zouden krijgen; dus we zijn extra benieuwd! De kinderen zijn thuis als de chocolade wordt bezorgd; en zij helpen graag met het uitpakken! Wow, wat een chocolade! Deze hebben wij gekregen;

  • Lindt – Pralines Du Confiseur
  • Australian Dreamer
  • Chocolate Company Nuts about you Bombons
  • Australian Typical Dutch

Bij het zien van deze chocolade gaat het water gelijk in je mond lopen, dat begrijp je vast wel! Maar helaas heb ik afgesproken om met Sandra de proeverij na het weekend te doen. Maar stiekem een chocolaatje kan toch wel, dat mist vast niemand 😉

review1

Life is like a Box of Chocolates

De jongens mogen kiezen welke doos er open mag en natuurlijk kiezen zij voor de grootste doos, Lindt – Pralines Du Confiseur. Bij het openen van deze doos moet ik gelijk denken aan de uitspraak van Forrest Gump. Life is like a Box of Chocolates, you never know what you’re gonna get! Alle bonbons zien er heerlijk uit,  maar vaak is het een verrassing wat voor chocolade het is. Gelukkig zit er een boekje bij met uitleg over de bonbons en welke smaak welke bonbon heeft. Niet dat die jongens daar het geduld voor hebben; die kiezen er gelijk een!

Na het weekend was het dan eindelijk zover; de chocolade proeverij! (ok, stiekem hebben we nog wel wat bonbonnetjes geproefd tijdens het weekend 🙂 Greetz wil graag van ons weten welke chocolade wij het lekkerste vinden; want deze mogen wij verloten! Laten we ze een voor een testen.

review4

Lindt – Pralines Du Confiseur

We beginnen natuurlijk met de Pralines Du Confiseur van het Zwitserse merk Lindt. Lindt is natuurlijk sowieso een merk wat garant staat voor heerlijke chocolade. In de doos zitten verschillende smaken, zoals witte, melk en pure chocolade. Daarbij hebben ze verschillende vullingen, zoals Crème brûlée, orange, cookies en koffie. Smaken verschillen en we hebben allebei onze eigen favorieten. Echt, heerlijke pralines!

Australian Dreamer

Ook Australian staat garant voor heerlijke chocolade, dus dat beloofd wat. De Australian Dreamer bonbons zijn in ook de smaken melk, witte en pure chocolade. Ze hebben allemaal een overheerlijke vulling, zoals gemalen noten, chocolade room of geschaafde amandelen. Wij vinden het echt grote bonbons, vooral als je ze vergelijk met die pralines van Lindt. Dat is niet erg; want het is gewoon hele andere chocolade. Smaken verschillen, dus ook hier vinden wij de ene vulling wat lekkerder dan de andere. Gelukkig is er keus genoeg!

Chocolate Company Nuts about you Bombons

Deze hartjes bonbons Nuts about you Bombons zien er echt heel mooi uit! De naam deed ons eigenlijk vermoeden dat er een noot in de bonbon zit, maar dat is niet het geval. Ze hebben de smaak van noten op een hele bijzondere manier. De hartjes zijn kleiner als de chocolade van Australian Dreamer en smaken heel verfijnd!

Australian Typical Dutch

Dat ziet er lekker uit; Australian Typical Dutch is een grote bonbon in de vorm van een paasei, gedoopt in suiker. Er zitten drie smaken in, melk, puur en witte chocolade. Onze mening; heerlijk! Er zitten er  25 in de doos en de binnenkant is per ei verschillend. Ook goed te weten, de chocolade van Australian is maatschappelijk verantwoordelijk geproduceerd.

Onze nummer 1

Wat ons betreft is de Australian Typical Dutch de absolute nummer 1; wat een heerlijke chocolade! Sandra vind de Australian Dreamer daarna het lekkerste en Martine kiest de Lindt – Pralines Du Confiseur daarna als favoriet.

Welke bonbons zou jij graag willen proeven?

review5

Leave your vote