Op ikbenzomooi.nl vind je hele leuke spulletjes voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Er is genoeg te kiezen in verschillende categorieën. En dit alles op een mooie, overzichtelijk site.

 Te veel om te kiezen

Ze hebben zoveel leuke dingen dat ik het lastig vind om te kiezen. Mijn zoontje slaapt de laatste tijd slecht dus besluit ik daar iets voor te zoeken. In de zoekmachine tik ik in slapen en al gauw zie ik alles voor een fijne nacht. Bij alle producten staat duidelijk uitgelegd wat het is en hoe het werkt. Bij sommige producten is er een filmpje die je kan kijken. Genoeg keus. Er staan echt zoveel leuke producten op. Ik bekijk alle producten rustig. Zo vind ik het Easidream droomschaapje, B kids watch over me en de Cloud B Tranquil schildpad erg leuk.  Uiteindelijk ga ik voor de nighty night owl van Cloud B. Hoewel ik over de andere producten ook wel een review had willen schrijven, kies ik er toch voor om over de nighty night owl te bloggen.

 

Bestellen en ontvangen

De uil plaats ik in mijn mandje en ga naar afrekenen. Daar doorloop ik de duidelijke stappen om uiteindelijk mijn bestelling te plaatsen en af te rekenen. Als ik voor 16.00 bestel is hij de volgende dag in huis. Dat klopt! De volgende dag is mijn uil er. Hij is mooi verpakt met wit papier. Daarom heen zit een lint van ikbenzomooi.nl. In het pakje zelf zit een kaartje met een bedankje. Leuk! Het is leuk om zo je bestelling te ontvangen. Het kaartje bewaar ik. Het voelt heel persoonlijk.

review-ikbenzomooi2

 

De reactie van mijn kleintje

Op mijn zoontjes gezicht verschijnt een grote glimlach zodra ik de uil uit de doos haal. Hij vindt hem echt helemaal geweldig. De uil voelt lekker zacht en is gemaakt van verschillende soorten stofjes. Mijn zoontje geeft hem een dikke knuffel en wilt hem eigenlijk niet meer los laten. Goed gekeurd dus! ’s Avonds maak ik de uil met klittenband vast aan het bedje en zet ik de uil aan. Dit is nog best lastig, want de cassette met de geluidsensor zit tegen het bedje aan. Mijn zoontje kijkt rustig zodra de uil “de hartslag” afspeelt en valt uiteindelijk in slaap. In de uil zit een geluidsensor. Zodra je kleintje geluid maakt, gaat hij aan. Mijn zoontje vindt het een beetje vreemd en schrikt ervan als de uil geluid gaat maken midden in de nacht. Waarschijnlijk moet hij er aan wennen. Op internet lees ik dat veel kindjes er baat bij hebben. Een aanrader dus! Het is wel handiger om de uil gelijk vanaf de geboorte te gebruiken. De nighty night owl van Cloud B kan 8 verschillende deuntjes afspelen. Vier liedjes en vier “geluiden”. (hartslag, regen, oceaangolven en walvisgeluiden) In de cassette moet 2 batterijen. De verschillende stofjes stimuleren de ontwikkeling van je kindje. Met klittenband is de uil makkelijk aan de box of het bedje vast te maken en staat erg leuk in elke kamer. Zelfs om gewoon neer te zetten is die al leuk. Mijn zoontje is in ieder geval helemaal weg van zijn uil. Ermee knuffelen en tegen hem praten vind hij het leukste om te doen. Wanneer ik een melodietjes afspeel (overdag) begint hij te schateren.

Conclusie: Een leuke knuffel die je kindje kan helpen om weer in slaap te vallen. Dit scheelt weer een aantal keer je bed uit komen midden in de nacht! Ik zou hem iedereen aanraden!

www.ikbenzomooi.nl is een mooie website. Hij is duidelijk en overzichtelijk. Door de zoekmachine op de site kom je snel bij de producten waar jij naar op zoek bent. Tijdens de feestdagen hebben ze een speciaal linkje waar je op kan drukken. Hier vind je dan alles voor deze dag zoals bijv. Sinterklaas. Mooi geordend en op leeftijd ingedeeld. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op deze site!

review-ikbenzomooi

Leave your vote