Ja, ik leef in een mannen gezin en dat merk je natuurlijk goed. Hier geen poppen of Barbies, mijn jongens zijn gek op Super Mario! Helemaal mooi dus dat wij een review voor Megagadgets mogen schrijven, over de coin snoepjes van Nintendo!

Super Mario

Zelf ben ik dus niet zo van de games, dus ik heb bij mijn oudste zoontje Alec (5) eerst les gevraagd. Wat is nu precies de bedoeling bij Super Mario? Blijkbaar is het de bedoeling dat Mario de gevangen prinses Peach redt. Tijdens zijn avontuurlijke tocht naar de prinses komt hij allerlei objecten en andere gekke figuren tegen. Om deze figuren te verslaan is er een hulp middel; het gele vraagteken blok. Door middel van Mario tegen dit blok te laten lopen, er tegen aan te springen of er op te springen komt er een verrassing uit dit blok. Vaak zijn dit superkrachten zoals een paddenstoel die zorgt dat Mario gigantisch word of bijvoorbeeld een schild waardoor hij zichzelf kan beschermen tegen de vreemde figuren die als doel hebben om Mario dwars te liggen tijdens zijn tocht naar de prinses.

Snoepjes

En van die Nintendo coins, daar heb je dus ook snoepjes van! Lekkere snoepjes in een leuk bewaarblikje. Nadat ik Alec eerst heb laten uitleggen hoe het met het spel zit, laat ik hem daarom een kleine verrassing zien. ‘Bedoel je dit gelen vragenteken blok?’ Hij reageert direct enthousiast, ja, dat is hem! Hij is natuurlijk direct nieuwsgierig wat er in zit en begint snel aan de snoepjes. De snoepjes hebben dus geen lang leven, maar dat betekent niet dat het bewaardoosje niet meer interessant is. Alec is er gek op en stopt er alles in. Het moet mee naar school, hij bewaart zijn snoepjes erin, het is een schatkist, je kunt het zo gek niet bedenken!

Veel mogelijkheden

Zo creatief als hij het blikje gebruikt, zal niet iedereen het doen, maar het is leuk voor veel gelegenheden! Als traktatie bij een verjaardag, klein bedankje voor iemand of als kado’tje als iemand broer of zus is geworden. Of als huwelijksbedankje; niet alleen leuk voor Super Mario fans!

Leave your vote