Tijdens onze allereerste bloggersdag zijn wij gaan glowgolven met het team van eenkadovoor. Voor de winnaar was er een hele bijzondere prijs. Niemand wist wat het was en dat zorgde voor de nodige nieuwsgierigheid. Ik moet eerlijk toegeven dat ik geen ervaren glowgolfer ben, maar toch de drang had om als eerste te eindigen bij deze spannende wedstrijd.

De prijs

Wonder boven wonder heb ik gewonnen! Tijdens een gezellig high tea kreeg ik mijn beloning. De grote vraag was: wat heb ik gewonnen? Vol spanning opende ik mijn cadeautje. Ik was ontzettend blij toen ik zag wat ik had gewonnen: een houten horloge van Timeforest.

stage 104

Timeforest

Een horloge is natuurlijk al een onwijs leuk cadeau, maar dit horloge is uniek. Timeforest is een webshop die houten horloges verkoopt, deze houten accessoires die je look compleet maken zijn met de hand gemaakt. Er zijn verschillende modellen en kleuren beschikbaar. Ik ben vanaf de bloggersdag de trotse eigenaar van de Sunset. Dit model is gemaakt van sandelhout en heeft een mooie rood bruine kleur.

stage094

Handig en mooi

Ik ben gek op mijn horloge, het was aan het begin iets aan de grote kant maar met een handige tool kan je het horloge op maat maken. Dit is onwijs handig, want zo hoef je niet eerst naar de winkel om hem te verkleinen maar kan je direct shinen met je nieuwe horloge. Ik heb een hoop vragen gekregen over waar mijn horloge vandaan kwam. Iedereen was verbaasd toen ik vertelde dat hij handgemaakt is van echt hout. Het fijne is dat het horloge niet alleen de tijd aan geeft maar ook datum aanduiding. Zo weet ik zeker dat ik op tijd kom en op de juiste dag!

Steun WeForest

Het ideale cadeau voor iemand die altijd te laat is of juist overal op tijd wil zijn.  Leuk om te weten; bij elke aankoop steun jij WeForest, ze planten namelijk bij elke aankoop een boom via de stichting WeForest: “Making Earth Cooler”. Zo draag jij ook nog je steentje bij. De horloges zijn prijzig maar tijdloos.

stage 006

Leave your vote