Te laat voor het ontbijt en te vroeg voor de lunch: de brunch is een Engelse traditie die afstamt uit de 17e eeuw. Tegenwoordig is de brunch voor op de zondag samen met het gezin, maar wist je dat er ook brunch-uitjes zijn? Wij hebben een aantal tips die ook leuk zijn om cadeau te doen. Lees dus snel verder!

Brunchen Scheveningen

Midden in het centrum van Scheveningen vind je OCEANS op twee locaties. Met OCEANS Square aan het bruisende Kurhausplein en OCEANS Beachhouse aan het strand hoef je nooit ver te lopen, dat scheelt. OCEANS is meer dan alleen een restaurant, het is namelijk een exclusief restaurant, een beachclub waar je in de zomer kan loungen en een uitgebreide cocktailbar ineen.
De zilte zeelucht maakt hongerig, en dus is het belangrijk de dag te beginnen met een stevig ontbijt. Of een late brunch, want je mag gerust even uitslapen. Bij OCEANS Square vinden ze goed uitgeslapen gasten en een luxe ontbijt ook erg belangrijk.

Brunch op 100 meter hoogte

De brasserie in de Euromast bevindt zich op 100 meter hoogte. Het uitzicht hier is ongekend: Rotterdam in al zijn glorie! Met dit mooie plaatje op de achtergrond genieten jullie van een uitgebreide brunch. Verschillende soorten brood, croissantjes en chocolade broodjes, diverse soorten beleg, verschillende confituren, een eiergerecht en fruit. Onbeperkt koffie en thee en een lekker glas jus d’orange maken deze heerlijke ochtend helemaal compleet.

Brunchen in een koetshuis

Laat je meevoeren naar een sprookjesachtig kasteel waar nog steeds de monumentale sfeer van lang vervlogen jaren bewaard is gebleven. Laat je verrassen door de imposante kroonluchters en ruim 150 brandende kaarsen. Dit is de enige verlichting, samen met de open haard. Met het traditionele balkenplafond heeft u een unieke sfeer voor een heerlijke brunch. Het buffet wisselt met het seizoen en varieert van gerookte zalm en/of gemarineerde zalm met hangop, ambachtelijk gerookte Gandaham, crostini’s met boerenbrie, gesmoorde prei en tijm, pittig gekruide hapjes op Italiaanse wijze, tot aan heerlijke bavaroises. Iedere laatste zondag van de maand kunt je heerlijk genieten van een zeer uitgebreide, gastronomische kasteelbrunch.

Mediterraanse brunch

Tijdens deze brunch loop je in het weekend tussen 11 en 2 binnen om te genieten van een uitgebreid buffet uit de authentieke Mediterrane keuken. Soep, belegde broodjes, omelet, salades, fruit en meer gerechten die geïnspireerd zijn op de landen in het zuidelijke deel van Europa liggen klaar om van gesmuld te worden. Bij een uitgebreid verlaat ontbijt hoort ook drinken en daarom staat er altijd thee en melk klaar om zoveel van te nemen als je maar wil. Een smakelijk moment dus om bijvoorbeeld de zondagmorgen eens met het gezin van te genieten. Niet alleen van het eten, maar ook van elkaar.

Dinner Train

Laat je gastvrij ontvangen door de chef en stewards en stap aan boord van deze bijzondere trein. Deze trein is omgetoverd tot een gezellig restaurant. De machinist brengt je langs mooie plekken in Noord-Holland. De brunch bestaat uit verse broodjes, verschillende kazen, vleeswaren en andere lekkernijen. Terwijl je geniet van de vers bereide brunch, kijk je uit over het prachtige landschap. Dit is pas écht uniek brunchen!

Leave your vote