Als ik op reis ga, vind ik het heerlijk om de zon op te zoeken maar ik wil ook wat zien van de cultuur van het land. Vaak is het wel te warm om een stad te bezoeken dus ik bedenk mij altijd goed wat ik aan moet trekken. Een hemdje is lekker luchtig maar mag je vaak niet aan als je een kerk bezoekt vanwege je blote schouders. Een t-shirt is te warm waardoor je zweetplekken ziet verschijnen dus toen ik las over het Traveler t-shirt op ikwilmeerreizen.nl was ik gelijk enthousiast. En ik werd nog enthousiaster toen ik het shirt mocht testen. Die ging dus mee in de koffer naar Ibiza. Ook al is het een strandvakantie, ik zou Ibiza-Stad ook gaan bezoeken dus daar kon de ultieme test beginnen.

 

Soepele stof

Je hoeft niet thuis te blijven voor het t-shirt, want hij past door de brievenbus. Toen ik de envelop openmaakte, viel mij meteen de soepele stof op. Het t-shirt is gemaakt van bamboetextiel. Een super zachte stof, ademend en lichtgewicht. Het t-shirt wordt duurzaam geproduceerd, heeft een fairtrade keurmerk en de inkt op het shirt is milieuvriendelijk. Een waardevol product waar ik zeker veel plezier van zal hebben.

t-shirt strand

T-shirt voor voor de stad

Op één van de warmste dagen bezocht ik Ibiza-Stad. De oude stad is hoog gelegen dus dat was een hele klim. Toen het shirt van mijn man al helemaal nat was door de rugzak die hij droeg, ben ik de rugzak gaan dragen en je raadt het nooit; mijn rug bleef droog. Omdat het shirt ook soepel langs het lichaam valt en zich vormt naar je lichaam is het een ideaal shirt om te dragen naar de stad maar ook als je een andere sportieve activiteit gaat doen.

t-shirt strand2

T-shirt voor het strand

Het shirt is ook heerlijk om naar het strand te dragen. Vanwege het korte mouwtje en de drie verschillende opdrukken loop je er hip bij. Het shirt is verkrijgbaar in maat S t/m XL en is er ook in een herenvariant of een damestop.

ibiza

Ook voor de winter

Normaal gesproken draag je alleen in de zomer t-shirts maar dit shirt is ook fijn om onder een trui te dragen, omdat het lekker warm is in de winter. Een shirt wat je dus het hele jaar kunt dragen.

 

Word je enthousiast na het lezen van deze review neem dan snel een kijkje op ikwilmeerreizen.nl om de verschillende shirts te bekijken of één van de andere leuke artikelen aan te schaffen.

Leave your vote