Je kent ze wel, de ‘Apple-freaks’. Iedereen weet waar ze dol op zijn, maar niemand weet eigenlijk wat je ze cadeau kan doen want laten we eerlijk wezen: Apple-producten zijn duur. Gelukkig zijn er een hoop handige gadgets die gegarandeerd in de smaak zullen vallen! Wij hebben drie van de állerleukste voor jou uitgezocht.

Oplader

 

Wéér je oplader kwijt? Geen zorgen: er zijn iPhone opladers beschikbaar. Deze zijn helemaal geweldig, want dit zijn sleutelhangers. Zo heb je altijd jouw huissleutels én oplader bij!

iGloves

 

Heb jij altijd koude handen of glijden jouw vingers altijd van jouw touchscreen af? Met de iGloves is dat nu verleden tijd, want deze handschoenen zijn niet alleen lekker warm (ook in de winter!): ze zijn speciaal gemaakt om de touchscreen te bedienen. Hét perfecte cadeau, want naast al zijn handige functies is hij ook nog eens beschikbaar in zeven verschillende kleuren!

Let op! Op dit product geniet momenteel van een leuke korting. Wees er dus snel bij!

Retro cover

 

Als je op zoek bent naar een te gekke cover dat ook bescherming biedt voor jouw iPhone, is de retrospel cover dé oplossing. Het maakt jouw mobiel eigenzinnig, origineel én het vertelt gelijk iets over de eigenaar: deze iPhone telefoonhoes tovert jouw gsm namelijk om tot een spelcomputer van je kindertijd!

Let op! Op dit product geniet momenteel van een leuke korting. Wees er dus snel bij!

Leave your vote