Het is heerlijk om af en toe een dagje weg te gaan en compleet te ontspannen. Iedereen kan zich wel in één van de vijf uitstapjes vinden, dus mannen, vrouwen en kinderen. Zie hier, de 5 leukste uitstapjes voor iedereen. 

5: Een man die gek is op auto’s?

Hoe te gek zijn Ferrari’s? En hoe onbetaalbaar! Maar nu kan je 2o minuten lang zelf in een Ferrari rijden. Een paar foto’s op Facebook en iedereen gelooft dat jij ineens miljonair bent geworden!

4: Lekker eten

Iedereen houdt van lekker eten, toch? Iets wat steeds vaker voorkomt is een high wine, het broertje/zusje van een high tea, die je vast wel kent. Een karaf wijn en heerlijke hapjes tussendoor. De perfecte gelegenheid om bij te kletsen, dingen te bespreken en natuurlijk: te genieten!

3: Eindelijk rust

Een dagje sauna, het moment om even helemaal tot rust te komen, zonder iemand om je heen. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om samen met een vriend(in) te gaan, maar alleen is ook heerlijk. Je hebt namelijk de tijd om op een rijtje te zetten wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd en om je te bedenken hoe jij 2015 nog beter gaat doen!

2: Uniek

Slapen in een hunebed, maar weinig mensen die dit hebben gedaan in hun leven. Voor even lijkt het alsof je leeft in de prehistorie, alleen dan in luxe. Een heerlijk nachtje weg samen met je geliefde in een unieke omgeving.

1: Samen is altijd beter dan alleen

Wil je een weekend gewoon even niks aan je hoofd hebben en alleen maar plezier maken met het gezin of met je vriend? Dit Eftelingarrangement  is daar perfect voor! Je ontvangt niet alleen twee toegangskaartjes voor het sprookjespretpark, maar ook een 3-gangenkeuzediner, een overnachting en ontbijt voor de volgende dag. Je wordt het hele weekend in de watten gelegd en het enige wat je hoeft te doen is je zorgen maken dat je dit leuke weekend vastlegt met heel veel foto’s!

Leave your vote