Maandenlang was de naam nog een verrassing, maar nu mag iedereen het weten: het kindje is geboren! Geef de trotse mama een unieke naamketting cadeau met geboortesteen en je weet zeker dat jouw cadeau in de smaak valt. KAYA Sieraden heeft prachtige kettingen van sterling zilver, goud en rosé goud verguld, die je kunt laten personaliseren met een gravure én een originele Swarovski geboortesteen. Een uniek kraamcadeau, speciaal voor haar.

De geschiedenis van geboortestenen

Wist je dat het gebruik van geboortestenen in sieraden is gebaseerd op een eeuwenoude traditie? Al in de vijftiende eeuw verwerkten Poolse priesters twaalf stenen in hun hoofdtooien om de kalendermaanden te symboliseren. Bij elke maand hoort een bepaalde steen. Zo is robijn de steen van de maand juli, een kostbare steen die symbool staat voor passie en je bovendien beschermt tegen ongeluk. Bij december hoort de steen turkoois, een steen die vanwege de geneeskrachtige werking ook terug te vinden is in talismannen en amuletten. Met een geweldige lijn sieraden met geboortestenen van échte Swarovski zet KAYA Sieraden deze unieke traditie voort, maar dan in een modern jasje!

Geboortecadeau met naam

Vier een nieuw leven met een naamketting. Succes gegarandeerd, want een kersverse mama wil haar kindje het liefst voor altijd dicht bij haar hart dragen. Kies de geboortesteen die overeenkomt met de geboortemaand en maak het sieraad extra persoonlijk met een gravure van de naam of geboortedatum van het kindje. De gewenste tekst wordt speciaal voor jou met de hand gegraveerd in het atelier van KAYA Sieraden. Bijzonder leuk om te geven, nog mooier om te krijgen.

Leave your vote