Het lijkt misschien niet zo moeilijk om aan een valentijnscadeau voor de dames te komen… Een bos rozen, een doos chocolade. Neem haar mee uit eten of naar de bioscoop. Een vrouw vindt alles goed, zolang het maar romantisch is. Maar is het niet eens leuk om dit jaar iets anders dan altijd te doen? Tuurlijk, een bos rozen of een doos chocolade is altijd leuk, maar geef je geliefde dit jaar iets wat haar heel erg zal verrassen.

Chocotelegram

Een doos chocolade met Valentijnsdag is altijd goed, maar weet je wat leuker is? Een doos chocolade met jouw eigen persoonlijke cadeau, ookwel de chocotelegram genoemd. Met bijvoorbeeld 21 chocoladeblokjes kun jij een eigen tekst vormen. De blokjes die voorzien zijn van een letter, cijfer, leesteken of symbool zijn van melkchocolade en de spaties zijn van witte chocolade. Verras je geliefde met bijvoorbeeld: “Be mine Valentine, liefs Nick.” Het kan allemaal!

Gepersonaliseerde Wijn

Vrouwen houden ook altijd van een glas wijn bij het eten. Dus als jij gaat koken met Valentijnsdag dan is gepersonaliseerde wijn zeker een aanrader. Je kan de wijnetiket leuk maken met je eigen foto of tekst. Wat zal ze verrast zijn tijdens het eten! De wijn wordt bezorgt in een mooie cadeauverpakking. Je kan er zelfs voor kiezen om het te laten bezorgen in een luxe houten kist, met of zonder accessoires.

Boxer

Wil je tijdens Valentijnsdag een grapje uithalen met je vriendin? Dan is dit een goede grap die je moet uithalen. Je kan nu een persoonlijke boodschap achterlaten op de boxershort van je vriendin , hilarisch! Een speciaal cadeautje voor haar, van jou! Je mag je eigen tekst bepalen. Wat zal haar reactie grappig zijn!

Ik hoop dat dit genoeg tips zijn voor een origineel Valentijnscadeau voor de vrouwen! Valentijnsdag is nog ver te zoeken, maar je kan beter te vroeg beginnen, dan te laat…

Leave your vote