Wat leuk dat ik een review mocht schrijven over een verkleedpak uit de webwinkel feestwinkelxl.nl. En dat kwam goed uit want mijn zoon had een kinderfeestje waar hij verkleed mocht komen. En dan wil je er natuurlijk wel stoer uitzien.

Hoe verkleed

De webshop heeft veel verschillende thema’s, dat is moeilijk kiezen dacht ik nog. Hoe hij verkleed wilde was snel bedacht; als brandweerman omdat hij met de BSO naar de marine is geweest, waar hij als een stoere brandweerman een brandje mocht blussen. Dit heeft zoveel indruk gemaakt, dat hij nu onze particuliere spuitgast is. Een verkleedpak brandweer dus, maar het aanbod aan brandweerpakken is écht heel groot. In verschillende kleuren, met verschillende accessoires, voor verschillende leeftijden, voor mannen en vrouwen en in verschillende prijsklasses. Zijn oog viel op het flitsende brandweerpak “Heldhaftige Brandweerman Tom Jongen Kostuum”, stoer he?

Bestellen

Feestwinkelxl.nl is een overzichtelijke webshop, met een snelle levering en goede service. Op de site staan verkleedpakken voor groot en klein. Zoeken op de website gaat heel makkelijk en je kunt op van alles sorteren, waardoor het gewenste pak al snel in beeld kwam. En voor 21.00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Dus kom je er op het laatste moment achter, dat je nog een verkleedpak nodig hebt, dan is deze webshop een aanrader.

Goed verpakt

Met smart zat hij te wachten op het pakketje van feestwinkelxl.nl. De volgende dag kwam de pakketdienst voorrijden, hij vloog als een steekvlam naar de deur om het pakketje in ontvangst te nemen. Joepie, daar is mijn brandweerpak! Het pak is meteen aangetrokken en uiteindelijk, ver na bedtijd en onder veel protest ingeruild voor de pyjama. Het brandweerpak werd geleverd in een mooie stevige hoes, waarin het pak ook opgeborgen kan worden zodat hij mooi blijft.

Het pak is van goede kwaliteit en is heel mooi gemaakt met de emblemen erop en de lichtgevende stroken. Wat is hij blij en hij voelt zich een echte brandweerman, klaar voor het feest!

Weet je wat leuk is om het verkleedpak compleet te maken, doe er een accessoires bij. Er is veel keuze op de website en ik zag dat je gelijk korting krijgt als je het mee besteld. Voor het brandweerpak hebben ze ook een helm en een brandblusser, nou dan steel je helemaal de show op het feest.

Leave your vote