Of je het nu ook echt krijgt of niet.. Het is altijd leuk om een verlanglijstje te maken toch? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie verlanglijstje, of dit nou voor kerst is, voor je verjaardag of als sinterklaaslijstje met een beetje vertraging; noem maar op! Wat zou jij nou echt graag willen hebben? En ja, dromen mag! Dus ook over-de-top cadeautjes en veeeelste dure kledingstukken zijn welkom. Ik hoef niet zo lang na te denken over mijn droomlijstje. Daarom wil ik mijn wishlist graag met jullie delen!

Een goed concert!

Op nummer vijf: tickets voor concerten! Meestal net te duur om voor jezelf te kopen en als je ervoor gespaard, hebt ga je 1x. Maar er zijn zoveel goede artiesten die ik graag wil zien! Gelukkig zijn er hele vette festivals waar meerdere artiesten komen. Zo was ik vorig jaar op Pinkpop en daar kwamen echt de beste artiesten! Ed sheeran, Flogging Molly, Haim, Jett Rebel, the Rolling Stones en nog veel meer! Ik heb dus eigenlijk niks te klagen..

#1ehuis

Een plek onder de zon! Ja, een eigen huis. Maar nu nog niet hoor! In de toekomst lijkt het me heel erg leuk om een eigen plekje te hebben. Al van jongs af aan ben ik enthousiast over het inrichten van mijn kamer en in gedachten ook al het inrichten van mijn toekomstige huisje. Doe mij dus maar een fikse cadeaubon van vtwonen of FonQ!

30 uur in één dag?

 Een paar extra uur!? Dit is een droom die niet heel realistisch is.. ik weet het. Maar als iemand de dagen ietsiepietsie langer zou kunnen maken, be my guest! Er is zo veel te doen en te zien dat ik nooit toekom aan alles wat ik zou willen. Ik zou meer tijd door willen brengen met belangrijke mensen in mijn leven en ook is er nog heel veel wat ik graag zou willen doen! Een lange reis maken, een boek schrijven, veel meer muziek luisteren en boeken lezen.. Dit cadeautje zal ik natuurlijk nooit krijgen. Maar een extra lange vakantie om dit allemaal te kunnen doen is ook prima hoor..

Wurmpje

BOEKEN! Ja dat dus. Het lezen van goede boeken vind ik echt het einde en daarom heb ik een speciaal boekenlijstje. Ik heb dit jaar vooral Engelstalige boeken gelezen. Die verhalen vind ik vaak leuker, spannender en echter. Natuurlijk is het ook fijn dat ik hiermee mijn talenknobbel een beetje groter maak! Een kleine greep uit de boeken die nog op mijn lijstje staan? Gone girl, Looking for Alaska en The Circle. Ook de boekenboxen van The Hunger Games en The Maze Runner staan op mijn verlanglijst! Vaak lees ik boeken op aanraden van een hele goede vriendin van me. Alle credits gaan naar Maaike! Ook lees ik boeken waarvan binnenkort de verfilming te zien is of die me gewoon erg leuk lijken!

Love & Health

Misschien een beetje zoetsappig.. Maar de belangrijkste dingen in het leven zijn natuurlijk gezondheid en liefde voor je familie, vrienden en jezelf. Wat dat betreftbof ik enorm met veel mensen om me heen. Heel graag ontvang ik nog een heel lang, gezond en liefdevol leven voor iedereen om me heen!

Heb jij ook een hele waslijst aan verlangens of heb ik je geïnspireerd om zelf met een leuk lijstje te komen?
Heel graag lees ik wat jouw wensen zijn, laat hieronder een leuke reactie achter!

Leave your vote